Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bizde, olsa, tsunami

Tsunami Bizde Olsa.......

Eski 07-23-2007   #1
fatih_k

Tsunami Bizde Olsa.......

-"Kalk hanım uyan Galiba gece AB'ye girmişiz Dışarısı Venedik gibi olmuş"

-"Bu sene denize gidemedik diye ağlanıyordun hanım, al deniz ayağımıza geldi

-İnsan bari neden arabamız yok diye ağlar Hay senin kafana"

-"Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyorsun"

-"Ya ben caddede yavaş yavaş gidiyordum baba ya Birden karşıma bi yat
çıktı Geldi bana vurdu Ya valla içmedim baba ya!!!"

-"Ne yani, şimdi evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?!"

-"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum Bu benim yeni bilgisayar süper oğlum"

-"Demek eve ben yokken erkek almıyorsun öyle mi Neriman!!! Balkondaki balıkadamı nasıl izah edeceksin ulan o zaman?!"

-"Sevgili vatandaşlarım! Ankara'ya deniz getirme projesini gerçekleştirme şerefi de bizim hükümetimize nasip oldu Hepimize hayırlı olsun"

-"Bak hanım, şimdi şu gelen dalgaya bir takıldık mı doğru bizim evdeyiz Bende taksiye dolmuşa para kaptıracak göz var mı be heheeeee"

-"Doğa bize her an güzel oyunlar oynayabilir çocuklar Bakın mesela şu üzerimize gelen dev dalga Nasıl da gerçek gibi değil mi? Tamamen bir göz yanılsaması oysa Durun kaçmayın çocuklar , daha ders bitmedi"

-"Demek arkamda dev bir dalga var ha Tankut?! Rica ederim dalga geçme benimle, hiç öyle boşuna da kaçma, yemezler"

-"Hey sen balıkçı kayığı, kırmızıda geçtin sağa çek Aloooo kime diyorum sağa çeeekkk!!!"

-"Valla işten kaytarmıyorum patron!!! Yemin ederim ki, balkonda otururken bacağımı köpekbalığı ısırdı Niye inanmıyorsun ya?!!"

-"Ulan tam balıkçı dükkanı açtık, şehri deniz bastı iyi mi? Hay ben böyle şansın taaa!!!"

-"Dürbün yaklaştırır derlerdi de bu kadar olacağını ummazdım Melike!!! İnanır mısın denizi ayaklarımın altında hissediyorum, Allah canımı alsın!!!"

-"Abi bu durumda, yarın ikinci ayakta hangi denizatı birinci gelir dersin?!"

-"Tacettin bizdeki şansı görüyor musun? Belediye otobüsü diye bindik, meret deniz otobüsü oldu Kesin fark alır şimdi bunlar, bak görürsün"

-"Çocuklar bakmayın öyle yiyecekmiş gibi Denizden babam çıksa yerim lafı sadece bir deyim Hanım şunlara bir şey söylesene yaa Zaten sırılsıklam olmuşum Ahhh bacağım Isırmayın laaann!!"

-"Kız, bu kaptan sana kesik diyordum da inanmıyordun ablana Bak nasıl da getirdi koca vapurla bizim evin kapısına kadar Biz kaçın kurasıyız kızım Anlarız"

-"Heeeyy moruk Bak suda giden BMW çıkış abi Hemen gidip pedere yazılmaca, bi tane aldırmaca!!!"

-"Emlakçı bey kardeşim, bu ev su içinde 100 milyar eder diyordun Görücez bakalım haklı mıymışsın"

-"Haçan, deniz habire celiy Ayakta durulmayii Ben düşeyrum bilesunuz Bunun adı tsunami değil, tutunamiii olsun kardaşum Allaaaahhh"

-"Garson bey, ben deniz kenarı masa istemedim, deniz kendi geldi Deniz kenarı masa parası vermem bilesin"

-"Eh be çocuğum, kaç kere dedim sana di mi taş atma denize diye Bak kızdırdın işte!!!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-26-2007   #2
önder uçar

İLGİNÇ BİR PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com