![]() |
Tsunami Bizde Olsa....... |
![]() |
![]() |
#1 |
fatih_k
|
Tsunami Bizde Olsa.......-"Kalk hanım uyan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Bu sene denize gidemedik diye ağlanıyordun hanım, al deniz ayağımıza geldi ![]() -İnsan bari neden arabamız yok diye ağlar ![]() ![]() -"Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyorsun ![]() -"Ya ben caddede yavaş yavaş gidiyordum baba ya ![]() çıktı ![]() ![]() -"Ne yani, şimdi evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?!" -"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum ![]() -"Demek eve ben yokken erkek almıyorsun öyle mi Neriman!!! Balkondaki balıkadamı nasıl izah edeceksin ulan o zaman?!" -"Sevgili vatandaşlarım! Ankara'ya deniz getirme projesini gerçekleştirme şerefi de bizim hükümetimize nasip oldu ![]() ![]() -"Bak hanım, şimdi şu gelen dalgaya bir takıldık mı doğru bizim evdeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() -"Doğa bize her an güzel oyunlar oynayabilir çocuklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Demek arkamda dev bir dalga var ha Tankut?! Rica ederim dalga geçme benimle, hiç öyle boşuna da kaçma, yemezler ![]() -"Hey sen balıkçı kayığı, kırmızıda geçtin sağa çek ![]() -"Valla işten kaytarmıyorum patron!!! Yemin ederim ki, balkonda otururken bacağımı köpekbalığı ısırdı ![]() -"Ulan tam balıkçı dükkanı açtık, şehri deniz bastı iyi mi? Hay ben böyle şansın taaa!!!" -"Dürbün yaklaştırır derlerdi de bu kadar olacağını ummazdım Melike!!! İnanır mısın denizi ayaklarımın altında hissediyorum, Allah canımı alsın!!!" -"Abi bu durumda, yarın ikinci ayakta hangi denizatı birinci gelir dersin?!" -"Tacettin bizdeki şansı görüyor musun? Belediye otobüsü diye bindik, meret deniz otobüsü oldu ![]() ![]() -"Çocuklar bakmayın öyle yiyecekmiş gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Kız, bu kaptan sana kesik diyordum da inanmıyordun ablana ![]() ![]() ![]() ![]() -"Heeeyy moruk ![]() ![]() -"Emlakçı bey kardeşim, bu ev su içinde 100 milyar eder diyordun ![]() ![]() ![]() ![]() -"Haçan, deniz habire celiy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Garson bey, ben deniz kenarı masa istemedim, deniz kendi geldi ![]() ![]() ![]() ![]() -"Eh be çocuğum, kaç kere dedim sana di mi taş atma denize diye ![]() |
![]() |
![]() |
|