![]() |
Annesi Hayal Görmüyordu... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Annesi Hayal Görmüyordu...Yer : Istanbul Tarih : 1993 Olayi Yaşayanlar : Güler Ekinci ve Oğlu Osman Ekinci Simdi size inanılmaz gercekten son derece güç ve ilk başta insanın tüylerini ürperten bir olayla başbaşa birakıyorum ![]() ![]() ![]() Yağmurlu, fırtınalı bir akşamdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annesi gitmesini istemiyordu ![]() - Güler Ekinci: `` Gitme Oğlum!`` dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak Osman arkadaşlarını kıramadı ![]() - Osman Ekinci: ``Anne dini bir toplantı varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Osman annesine merak etme demişti ama aslında o annesini merak ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan bir saat geçti ![]() ![]() ![]() - Güler Ekinci: Önce sokak kapısının anahtarla açıldığını duydum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlu hiç konuşmadan orada oturuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güler hanım kulaklarına inanamadı ![]() ![]() Neler oluyordu? Peki içerde oturan kimdi? - Güler Ekinci: Bir an için aklımı oynatacak gibi oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlu odadan kaybolmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|