![]() |
2 Arkadaş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2 ArkadaşZamanın birinde çok iyi iki arkadaş varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günün birinde zeki olarak nitelendirdiğimiz arkadaş çok büyük dara düşüyor hemen arkadaşına koşup durumu anlatıyor ve bi miktar borç para istiyor saf kalpli arkadaşı ona gereğinin 2 misli para veriyor ve bunu borç olarak vermediğini geri almıycağını söyluyor ![]() ![]() daha sonra tabi düşme-kalkma dünyası saf kalpli çocuk dara düşüyor arkadaşına koşup durumu anlatıyor ve "ben senden para istemiyorum çalışmalarımı yapmak için senin yanında ufak bi büro versen bana yeter" diyor ama arkadaşı kabul etmiyor ![]() ![]() saf kalpli arkadaş herşeyini kaybediyo sadece kendine ait bir evi kalıyor orda kuru ekmeğe talim bi şekilde hayatını devam ettiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saf kalpli arkadaşı bi kıza tutuluyor, nişanlanıyor ve yavaş yavaş evlilik hazırlıklarına başlarken eski arkadaşı çıkıyor karşısına nişanlandığı kızı onun sevdiğini söyluyor, yani resmen nişanlısını ondan istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "arkadaşımın bahsettiği kişi benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|