![]() |
Bilmiyorsun! |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Bilmiyorsun!BİLMİYORSUN Kaç gecedir seni uyuyorum ![]() ![]() ![]() Seni uyanıyorum kaç sabahtır, bilmiyorsun! İsmin hala dudaklarımda gizli, Seni içiyorum sabah akşam Kaç dumandır gözlerimde tütüyorsun ![]() Seni ağlıyorum kaç damladır, seni gülüyorum Bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() Hiç düşündün mü saçlarım neden böyle dağınık, Neden gözlerim bu kadar parlak, Ve seni neden seviyorum delicesine ![]() Kaç dalgadır seni vuruyor denizler, yüzüne Kaç martıdır başımda dolaşıyorsun, Kaç rüzgardır saçlarımda ellerin Bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() Kaç mızraptır seni vuruyorum tanburumun tellerine ![]() Kaç sestir sen ağlıyorsun göğsümde nağme nağme ![]() Kaç nefestir üflüyorum gözlerini neyime, bilmiyorsun ![]() Bilmiyorsun kaç şiirdir seni yazıyorum kalbime, Seni çiziyorum kaç resimdir ![]() ![]() ![]() Seni çığırıyorum türkü türkü, Bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() Kaç kıştır seni üşüyorum ![]() Sana yanıyorum kaç yazdır, bilmiyorsun Kaç buluttur ıslanıyorum aşkından ![]() Yüzüm sen, gözüm sen, saçım sen oldun Kaç aynadır sen duruyorsun karşımda, Kaç ormandır yanıyorsun yüreğimde, Bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() Güller gördüm kırlarda, kelebekler gördüm ![]() Kaç bahardır seni açtı çiçekler ![]() Sende uçtu bütün uğur böcekleri ![]() Seni tuttu balıkçılar, Arılar seni koydu kovanlarına ![]() Kaç ülkedir seni gezdi göçmen kuşlar, Bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() Kaç plaktır muhayyerim, mahurum ![]() Kaç kadehtir sen dokunuyorsun dudaklarıma; Seni içiyorum kaç şaraptır, Kaç özlemdir özlüyorum kokunu ![]() Kaç vapurdur sen gidiyorsun içimden Kaç Es’ tir bekliyorum, gelmiyorsun, Bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() Kaç ölüdür ölüyorum ardından, Kaç mezardır gömüyorum aşkını, olmuyor ![]() Bilmiyorsun ceylan gözlüm, bilmiyorsun ![]() Seni neden sevdiğimi, nasıl sevdiğimi bilmiyorsun ![]() Kaç gecedir seni uyuyorum, Seni uyanıyorum kaç sabahtır, bilmiyorsun, Bilmiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Bilmiyorsun kaç şiirdir seni yazıyorum kalbime, Seni çiziyorum kaç resimdir ![]() ![]() ![]() çok qüzeL eLLerine sağLık ;)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|