Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ufo

Ufo

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ufo

Bu olay başımdan geçti alıntı değildir

Ben köyde gece 3 sıları balkonda oturuyordum annem halamlar kuzenm vs Ay'ın doğunun bile seyredilebildiği bir yer vardıGökyüzü yıldızlarla kaplıydıKuzenim bana UFO gördüğünü soyledi eliyle gosterdi ama inanmayıp bakmadım htir cektim hatta inanmassan inanma dedi fln annemler fln geldi cayları getirdi tam o sırada turuncumsu Işığı cok fazla ama azalıyordu bazen sağa sola gezindi ve aşırı derece bir hızla yıldız kayar gibi kaydı gittiHatta bi konu verilmişti UFO gorup polisi aradılar resmide vardı aynı onun gbiydi İnsan görünce ilk an ürperiyor ama sonra yıllardır tanıdığın bir dost gibi yakınlık taşıyosunHayatımda yaşadığım en müthiş anlardan biriydi

Alıntı Yaparak Cevapla

Ufo

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ufo

bu olayı bende yaşadım ve aynı anlattığın gibiydi ama benim gördüğümde havada bir iki dakika sabit durdu sonra hareket edip çok aşırı bir hızla uzaklaştı
Alıntı Yaparak Cevapla

Ufo

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ufo

Duyduğuma göre Çin gibi gelişmiş ülkeler türkleri korkutmak için veya onlarla eğlenmek için yapıyorlarmışAma bazılarıda gerçek UFO olabilir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com