Ufo |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
UfoBu olay başımdan geçti alıntı değildir ![]() Ben köyde gece 3 sıları balkonda oturuyordum annem halamlar kuzenm vs Ay'ın doğunun bile seyredilebildiği bir yer vardı Gökyüzü yıldızlarla kaplıydı Kuzenim bana UFO gördüğünü soyledi eliyle gosterdi ama inanmayıp bakmadım h![]() ![]() tir cektim hatta inanmassan inanma dedi fln annemler fln geldi cayları getirdi tam o sırada turuncumsu Işığı cok fazla ama azalıyordu bazen sağa sola gezindi ve aşırı derece bir hızla yıldız kayar gibi kaydı gitti Hatta bi konu verilmişti UFO gorup polisi aradılar resmide vardı aynı onun gbiydi İnsan görünce ilk an ürperiyor ama sonra yıllardır tanıdığın bir dost gibi yakınlık taşıyosun Hayatımda yaşadığım en müthiş anlardan biriydi
|
|
Ufo |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ufobu olayı bende yaşadım ve aynı anlattığın gibiydi ama benim gördüğümde havada bir iki dakika sabit durdu sonra hareket edip çok aşırı bir hızla uzaklaştı |
|
Ufo |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
UfoDuyduğuma göre Çin gibi gelişmiş ülkeler türkleri korkutmak için veya onlarla eğlenmek için yapıyorlarmış Ama bazılarıda gerçek UFO olabilir
|
|
|
|