Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayesi, satanist

Bir Satanist Hikayesi

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Satanist Hikayesi

bir gun kuzenimle otururken canimiz sikildi birbirimize fobilerimizi anlatmaya basladik bana mezarliktan korktugunu gece gidemeyecegini söyledi ben fobisini yenmesi icin ona oyun oynamaya, onu karanlikta mezara göturmeye karar verdim o gece bizde kaldi , ertesi aksam biraz oyalanaak onu ewe göturmek icin yola ciktik hava bi hayli kararmisti onu mezarligin yanindan göturmeye ikna ettim tam mezarligin önunden gecerken icerden ses duydugumu bahane ederek iceri girecegimi söyledim , ne kadar itiraz etsede beni ikna edemeyecegini bildigi icin benimle gelmek zorunda kaldi
iceri girmistik artik planim ise yaramisti fakat isler benim istedigim gibi gitmedi
icerde gercekten birileri vardi, bi gurup satanist ain duzenliyodu, ancak bizi farketmediler ben de kuzenim gibi korkmaya baslamistim
bu olayla bir daha karsilamiacagimizdan onlari biraz daha yakindan izlemeye karar verdikbir mezar tasinin arkasina saklanirken tam olarak göremedigimiz bir hayvani kesmeye basladilar kuzenim bunu görunce birden aglamaya ve cikisa dogru kosmaya basladi
bizi farketmislerdi ama yakalayamadilar
sonuc: kuzenim artik mezarligin m sini bile duyunca korkuyo

ALINTIDIRRR

(PAYLAŞILDIYSA ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİMM)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com