|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dedim, inanmıyorm, olabilirbn, paylasıyım, saddam, ölmemiş |
![]() |
Saddam Ölmemiş Olabilir!!!!(Bn İnanmıyorm Ama Paylasıyım Dedim) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saddam Ölmemiş Olabilir!!!!(Bn İnanmıyorm Ama Paylasıyım Dedim)30 Aralık 2006 sabahı Irak'ın, idama mahkum edilen devrik lideri Saddam Hüseyin'in, asılarak idam edildiği açıklanmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() 02 Ocak 2007 Salı 11:06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte Saddam Hüseyin'in idamındaki sır perdeleri: Neden Cep Telefonu: Saddam Hüseyin'in asıldığı ana kadar kamera çekimi devam ediyor ama tam idam anı yok ![]() ![]() ![]() ![]() İp'in uzunluğu Saddam Hüseyin'in asıldığı noktanın yüksekliği 2 ![]() ![]() Tabut'la Gömülme Saddam Hüseyin'in tabutu iki kişi tarafından taşındığı ve toprağa tabutla defnedilmesi de yeni bir tartışma yaratacak ![]() ![]() Aile'den kimse görmedi Saddam Hüseyin'in ailesinden hiç bir kimse idam'dan sonra Saddam'ın cesedini göremedi ![]() Cesed Görüntüsü İdamın ardından Saddam Hüseyin'in battaniyeye sarılı yerde yatan görüntüleri yayınlandı ![]() Haber'in hızı Saddam'ın idamı ile çok hızlı bir şekilde ajanslara ve yayın kuruluşarına haber ve video akışı sağlandı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|