Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, facebook, merhaba

Merhaba, Benim Adım Facebook

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba, Benim Adım Facebook

Mısırlı bir baba çocuğuna sosyal paylaşım sitesi “Facebook” adını koydu Mısırlı, kızına verdiği isimle eski Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek’in devrilmesinde Facebook’un oynadığı önemli rolü vurgulamak istiyor

09:48 | 23 Şubat 2011
Mısır’ı 30 yıl yöneten eski Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek’in istifasına yol açan protestoların organize edilmesinde Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım siteleri büyük rol oynadıGöstericiler, eylemlerin yeri ve saatini bu sosyal paylaşım siteleri üzerinden haberleşerek kararlaştırdılar Ayrıca muhalifler görüşlerini ve umutlarını da bu siteler üzerinden tüm dünyaya yansıtıyorduMısırlı Cemal İbrahim de sosyal paylaşım sitelerinin sağladığı faydayı vurgulamak için kızına “Facebook” adını verdiKızımın adı FacebookDaily Mail’in Mısır'da yayımlanan El Ahram gazetesine dayandırdığı haberine göre, kızına "Facebook" adını veren aile hediye yağmuruna tutuluyorArkadaşları, komşuları, pek çok tanıdıkları Facebook’un etrafında toplanarak sosyal paylaşım sitesinin halk ayaklanmasına katkısını destekliyor
Facebook devrimi
Mısır bölgede Facebook’un hizmetlerinden en çok yararlanılan ülke Mısır’da Facebook’un yaklaşık beş milyon kullanıcısı var Daily Mail’in haberine göre protestoların yapıldığı dönemde eylemlerle ilgili Facebook’ta 32 binden fazla grup oluşturuldu ve 14 bin sayfa açıldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com