![]() |
Azrail İnsana Gözükür |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azrail İnsana GözükürYaşanmış gerçek bir olay: Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya ![]() ![]() - Eee hemşerim kimsin? Nereye gidersin? der ![]() - Ben Azrailim ![]() ![]() -Sen mi Azrailsin? Yahu senin gibi Azrail olurmu hiç? der Yolcu sakin bir tavırla: -Sen daha önce Azrail gördün mü ki tarif ediyorsun der ve ekler yolcu: - İnanmadın bana öylemi? der ![]() - İnanmadım tabii der ![]() - O zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der ![]() ![]() ![]() ![]() Şöför yanındakine: - Ee sen kimsin? Nereye gidersin der ![]() - Abi beni merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim, adım felanca der ![]() - Yahu şu arkadaki adam bana Azrailim diyor, görüyon mu şu herifi hem iyilik ediyoz hem de dalga geçiyor zibidi der ![]() ![]() - Abi arkada kimse yok ki ![]() -Kör müsün be adam? Arkada oturuyor ya der ![]() - Abi senin kafan iyi mi, yoksa dalga mı geçiyorsun der ![]() - Gördün mü der öndeki beni ne duyabilir ne de görebilir der şöföre ![]() ![]() - Hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacağım der ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() sonra ne olmuş biliyor musunuz? Adamlar arabayı aldıkları gibi kaçmışlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|