Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hamile, kaldı, kez, yılda

5 Yılda 7 Kez Hamile Kaldı!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

5 Yılda 7 Kez Hamile Kaldı!

Hiçbirşey hamile kalmasına engel olamadı
23 yaşındaki Gemma Potter ve kocası Glenn bu süre zarfında bilinen tüm doğum kontrol yöntemlerini denemiş
Prezervatif, hap, spiral, progestojen enjekte etme ve implant yöntemleri Gemma'nın hamile kalmasına engel olamamış
Çift doktorları, kendilerini ciddiye almamakla suçluyorlar Çiftin şimdi 3 çocukları var Gemma üç kere de başarısız hamilelik yaşamış
Eylül ayından beri üç kere beraber olmalarına rağmen Gemma şimdi yine hamile olduğunu söylüyor
"Halime kalmamı engelleyemiyorum" sözleriyle duygularını dile getiren genç kadın "Çocuklarımı seviyorum ama daha fazla istemiyorum" diyor

"Arkadaşlarımla bir yere gidemiyorum, bir şeyler içemiyorum, çünkü sürekli hamileyim" diyen Gemma işini özlediğini söylüyor
İngiltere'nin Essex kentinde yaşayan çift bunun cinsel hayatlarını da etkilediğini belirtiyor
Glenn ise "Gemma bana sürekli hamile olduğunu söylediğinde şok oluyorum" diyerek çaresizliğini ifade ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com