![]() |
5 Yılda 7 Kez Hamile Kaldı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5 Yılda 7 Kez Hamile Kaldı!![]() Hiçbirşey hamile kalmasına engel olamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23 yaşındaki Gemma Potter ve kocası Glenn bu süre zarfında bilinen tüm doğum kontrol yöntemlerini denemiş ![]() Prezervatif, hap, spiral, progestojen enjekte etme ve implant yöntemleri Gemma'nın hamile kalmasına engel olamamış ![]() Çift doktorları, kendilerini ciddiye almamakla suçluyorlar ![]() ![]() ![]() Eylül ayından beri üç kere beraber olmalarına rağmen Gemma şimdi yine hamile olduğunu söylüyor ![]() "Halime kalmamı engelleyemiyorum" sözleriyle duygularını dile getiren genç kadın "Çocuklarımı seviyorum ama daha fazla istemiyorum" diyor ![]() "Arkadaşlarımla bir yere gidemiyorum, bir şeyler içemiyorum, çünkü sürekli hamileyim" diyen Gemma işini özlediğini söylüyor ![]() İngiltere'nin Essex kentinde yaşayan çift bunun cinsel hayatlarını da etkilediğini belirtiyor ![]() Glenn ise "Gemma bana sürekli hamile olduğunu söylediğinde şok oluyorum" diyerek çaresizliğini ifade ediyor ![]() |
![]() |
![]() |
|