Nüfus Dairesine Her Gidişinde Baba Oluyor! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nüfus Dairesine Her Gidişinde Baba Oluyor! Ayrılmaya çalıştığı eşi ortadan kaybolunca boşanma davası reddedildi Şimdi nüfus dairesine her gittiğinde bir çocuğu daha olduğunu öğreniyor![]() Ankara’da bir restoranda aşçılık yapan Murat Koparan (32), 2006’da garson Vahide Koparan (28) ile evlendi Nikâhtan 1 hafta sonra eşinin eski sevgilisinden 2 5 aylık hamile olduğunu öğrenen Murat Koparan ayrılmaya karar verdi![]() Hürriyet'in haberine göre; boşanma davası açıp eşinden ayrı yaşamaya başladı Bu sırada Vahide Koparan ortadan kayboldu Mahkemenin bir türlü Vahide Koparan’a ulaşamaması nedeniyle boşanma davası reddedildi![]() 2 ÇOCUĞUM DAHA OLMUŞ Nüfus Müdürlüğü’ne gittiğinde Vahide Koparan’dan 4 çocuğu olduğunu öğrenen Murat Koparan, “Başka birinden daha çocuk yapmış Kağıt üstünde evli olduğumuz için çocuklar benim gözüküyor Artık Nüfus Müdürlüğü’ne gitmekten korkuyorum 2 yıl önce nüfusta 2 çocuğum olduğunu öğrendim Geçtiğimiz hafta tekrar kontrole gittim 2 çocuğum daha olmuş Her gittiğimde çocuğum olduğunu öğreniyorum Evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşımın ailesine karşı da mahçup oluyorum Yeni açtığım boşanma davasından umutluyum” dedi
|
|
|
|