Kadınları Selülitten Kurtaracak Formül |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınları Selülitten Kurtaracak FormülKadınlar selülit kabusunuz tarih oluyor İşte sizi selülitlerden kurtaracak formül![]() 26 Haziran 2007 Salı 11:16 Buyrun bakalım ![]() Yıllardır kafa patlatılan soruna çare yine “kadın dostu” yazarınızdan geldi![]() Selülitten kurtulmak isteyen bendeki akılları uygulasın![]() ![]() Biz “botoks” üzerine Dr Lakhdar Belhaouari üzerinden fetva verirken bomba başka yerde patladı![]() ![]() Memleketin “Selülitle Mücadele Derneği Başkanı” olduğunu ilan eden Sibel Can’ın kadınlara yönelik direktifleri gazetelerin birinci sayfasına taşındı ![]() ![]() Önemsiyorum çünkü kadın anatomisi üzerine bir araştırma yapılsa Sibel Can hanımın ortalamayı temsil ettiği görülür ![]() ![]() * * * Bizim kadınlarımız kısır mantı kuskus gibi akla ziyan yiyecekleri tüketmede birincidir ![]() Öte yandan da ince ve zarif görünme iddiasındadırlar![]() ![]() Gidin Türkbükü’ne ![]() Öğlenin kırk küsür derece sıcaklığında denize giren kadınlar genç kızlar midelerinde en küçük bir kazıntı hissettiklerinde en yakın mantıcıya koşarlar![]() ![]() Güneşin altında klimasız bir ortamda sıra bekleyerek mantılarını yerler ![]() ![]() SEBEBİ OLMALI ![]() ![]() Bizdeki bu “gırtlak tercihi” yüzünden kadınlarımızın belden aşağısı hayli geniş durur ![]() ![]() Bu nahiye kiminde baklava tepsisi ile aynı çapta kiminde de 2 90 boyundaki bir Zodiac botun eniyle aynı kıvamdadır![]() ![]() Nitekim ortalama diye takdim ettiğimiz Sibel Can Hanım’ın belden aşağısı da zaman zaman bu ölçülere yaklaşmaktadır ![]() ![]() İşte tehlike burada ![]() ![]() “Selülit” denilen portakal kabuğundaki gözenekleri andıran delikli yüzeye ne sebep oluyorsa bir kadının belden aşağısını geniş gördüler mi gider oraya yapışırlar ![]() ![]() Orayı selülit üreten bir çiftlik haline getirirler ![]() ![]() Gidin deniz kıyılarında çimen kadınları seyredin ![]() Mabat kısmına iki zamanlı 4 HP gücünde kısa şaftlı bir deniz motoru takıldığında saatlerce yüzebilecek olan ne kadar kadın varsa bakın![]() Belden aşağıları selülit tarlası durumundadır![]() ![]() İki tabak yoğurtlu mantı yedikten sonra eritmek için topu topu beş yüz metre yürümek bu tarlalara etki etmez ![]() ![]() Sibel Can bunu bildiği içindir ki “selülitten kurtulmayı” değil onları saklamayı önermektedir ![]() ![]() Saklama teknikleri hakkında akıllar vermektedir ![]() Kendisi defalarca şişmanlayıp zayıflamış biri olarak “selülit” konusunda zengin birikime sahiptir![]() ![]() * * * Gerçi şu sıralarda zayıflamış görünüyor ![]() Çıkardığı son albümden lütfedip bana da göndermiş![]() ![]() Adı da “Akşam Sefası ![]() ”İçinde seveceğiniz hissi yazlık şarkılar var ![]() Sadece albümün kapağını biraz yadırgadım![]() Sibel Can güzel kadındır![]() Ne giyse yakışır![]() Lakin albümün kapağı için öyle bir kıyafet bulmuş ki tarifte zorlanıyorum![]() ![]() ÖNEMLİ MESAJ ![]() ![]() Bembeyaz bir kumaştan yapılmış elbise ![]() Gece kıyafeti desem değil![]() Yakası bol tutulmuş bornoz desem değil![]() ![]() Sanki “Krepon kâğıdından” bir çiçek buketi yapmışlar içine de Sibel Can’ı koymuşlar ![]() ![]() Kumaşı bol tuttuklarından belden aşağısı kat kat inmiş ![]() Yaka dersen Napolyon’u Rusya steplerinde peşinden dolaştıra dolaştıra perişan eden General Kutuzov’un kışlık paltosunun yakası gibi![]() Sibel Can o kıyafetle tenhada dolaşsa![]() Allah muhafaza peşine de dört sapık düşse![]() ![]() Tenhada kıstırdıklarında tövbe diyeyim o kıyafeti üzerinden çıkarıp emellerine nail olamazlar ![]() ![]() Kıyafeti çözeyim derken öyle bir düğümlerler ki ![]() ![]() O elbisenin içinden Sibel Can’ı çıkarıp bir ekstraya göndermek menajerinin iki yılını alır ![]() ![]() Albüm kapağındaki fotoğraflara bakarken uzun uzun böyle bir elbiseyi tercih etmenin sebeplerini düşündüm ![]() Ya bir modacı çetesi kendi promosyonunu yapmak için Sibel Can’ı kaçırıp bu kıyafetin içine zorla tıktı![]() ![]() Ya da Sibel Can kadınlarımıza “selülit” konusunda bir mesaj vermek istedi ![]() Eğer ikinci şık doğruysa ben vermek istediği mesajı şöyle anlıyorum![]() ![]() “Selülitle başa çıkamazsınız ![]() Kendinizi sarıp sarmalayın ek yerinizi kimse görmesin![]() ”* * * Ancak mesaj doğru bile olsa takdim biçimi bence hatalı ![]() ![]() Sebep? Sibel Can’ın son albümünün kapağına bakan bir kadının aklına doğrudan “Bir lahana sarma yapsam da akşama çoluk çocuk yesek” fikri düşer ![]() ![]() Burada kabahat tabii ki Sibel Can’da değil ![]() O kıyafetin tasarımını yapan kendine modacı süsü veren şahısta![]() ![]() LAHANANIN SIRRI Bu assolit familyasını kimler giydirirse artık ![]() Bu lahana modelini kendileri için hareket noktası haline getirmişler![]() Eski assolistlerin kıyafetlerine bakıldığında ya omuz başında veya bel nahiyesinde mutlaka bir gül olurdu![]() ![]() O gül de tasarımcının zihninde öyle bir hormonlanırdı ki ortaya lahana ebatlarında bir şey çıkardı ![]() ![]() Bir askeriye paşasının omuzundaki dört yıldızlı apolet neyse assolistin omuz başında duran lahana iriliğindeki gül de oydu ![]() ![]() Şarkıcının sahnelerdeki en yüksek rütbeyi hak ettiğini gösterirdi ![]() Aradan geçen zaman lahana iriliğindeki gülün assolistlere yetmediğini şarkıcının bizzat lahananın içine sokulması icap etiğini gösteriyor![]() ![]() * * * Sibel Can turuncu renkte ince bir kıyafetin içine girip bu fotoğarfları çektirseydi çok daha iyiydi ![]() ![]() O zaman kadın hayranlarının aklına “havuç” düşecekti ![]() ![]() Havucun kalorisi de “etli lahana sarmadan” daha düşük olduğundan kadınlara hayrı dokunacaktı ![]() ![]() Yaza yaza uzmanı olduğum “botoks” tekniğiyle Sibel Can’ın “selülitinizi gizleyin” nasihatini birleştirdiğimizde çare ortaya çıkıyor ![]() ![]() Mabat nahiyesine botoks tatbik etmek ![]() Allah’tan ümit kesilmez![]()
|
|
|
|