|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| boğaz, gercektir, köprüsünde, olay, simitçi |
Boğaz Köprüsünde Bir Simitçi (Olay gerçektir) |
|
|
#1 |
|
pesimistt
|
Boğaz Köprüsünde Bir Simitçi (Olay gerçektir)Yil 2004 Subat Günlerden,Sibirya sogugunun geldigi gün ![]() Hava karardıktan sonra ![]() Yer Bogaz köprüsü, yolun Gayrettepe civari ![]() Basindan geçenleri anlatan ![]() ![]() ![]() Gayrettepe esnafi bir seyyar simitci![]() Abi, hava acayip soguktu ![]() Kardan gözgözü görmüyordu![]() ![]() Simitlerimi bitirmis eve gidecektim ![]() ![]() ![]() Bogaz köprüsü yolundaki araçlarin hiç hareket etmedigimi farkettim ![]() ![]() ![]() "Su büfeden 1 karton sigara alsam Araçlarinda bekleyenlere satabilir miyimacaba" diye düsündüm ![]() Satamazsam geri verecektim Nasil olsa büfeci arkadas![]() 1 karton Malboro aldim Tellerden atlayip köprü yoluna çiktim![]() ![]() 1 dakika geçmemisti ki tüm sigaralarim bitti ![]() ![]() ![]() Saatlerdir bekleyenler 5 Milyondan sigaralari kapistilar ![]() ![]() Simsiyah bir jipin içindeki bir adam beni yanina çagirdi ![]() ![]() ![]() "Oglum,bana 2 marlboro verirmisin" "Amca sigara bitti ama, gider getiririm" Koşa koşa büfeye gittim 10 karton malboro aldim![]() ![]() ![]() Eger ceketimin cebinde saklamasaydim ![]() Siyah jipin içindeki amcaya sigarakalmayacakti ![]() ![]() ![]() Siyah jipin içindeki amca bana 20 Milyon uzatti ![]() ![]() Paranin üzerini vemeye çalisirken ![]() "Sen bu karda bana sigara getirdin Üstü kalsin" dedi![]() Jipteki amcanin yanindan ayrilirken ![]() "Bana su bulabilirmisin" dedi ![]() "Bulurum"diyerek büfeye kostum ![]() ![]() 10 karton sigara 1 koli su aldim![]() ![]() Yine ,jipin yanina vardigimda,sadece amca için ayirdigim 2 küçük sise su kalmisti ![]() Jipteki amca "Kaç para oglum su" dedi ![]() Az önce adam 20 milyon verdi 2 sigaraya Simdi su için para almak ayipolurdu ![]() "Yok amca istemez"dedim ![]() ![]() "Benden zengin misin"diyerek 20 lik verdi ![]() ![]() Tam adamin yanindan ayrilirken aklima geldi ![]() "Amca karnin aç mi ?" "Yiyecek birsey bulabilirmisin" "Bulurum bekle" dedim Hizini artiran tipide kosarak telleri atlayip büfeyegeldim ![]() Artik Malboro kalmamisti Ne bulduysam 10 karton daha aldim![]() Giderken büfeciye "Bana 20 tane yarim ekmege, kasar-amerikan, salam-amerikan ve kasar-sucuk sandviç yap 2 tanesi torpilli olacak "dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Sigaralari satip geldigimde, sandviçler hazirdi Hepsini folyalarasardirdim ![]() Amcanin yanina gelinceye kadar tüm sandviçler bitmis ve yeni siparisler almistim ![]() ![]() ![]() Kara jipteki amcanin torpilli sanviçlerini verdim ![]() ![]() ![]() ![]() Amca cüzdanini çikardi ![]() Basladi yirmilikleri saymaya 1,2,5,9,10 Ve 10tane yirmiligi bana verdi ![]() "Bunu hakettin Senin sayende,sigaram,suyum,yemegim var![]() Artik beklemek önemli degil" dedi Tesekkür ettim Yanindan ayrildim![]() O gece büfedeki tüm sigaralari ve tüm ekmekleri sattim ![]() ![]() Bilmiyorum büfe ile çevreyolu arasinda kaç sefer yaptigimi ![]() Ama çok fazla üsümüstüm Artik soguktan ayaklarim tutmuyordu![]() Eger üsümemis olsaydim daha çok sey satabilirdim ![]() Eve geldigimde,esim beni kuruladi ![]() Cebimdeki paralari masanin üzerine çikarttim Ailece saydik![]() Simdiye kadar hiç 1 350 000 000 görmemistim![]() Not: Bu son yagan karda, herkes hazirlikliydi Ama ben yine de kazandim![]() Anlatan:simitçi
|
|