![]() |
Erkek Dediğin Nasıl Olmalıymış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Dediğin Nasıl OlmalıymışErkek dediğin, Kadının sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın triplerine girmeyecek ![]() Erkek dediğin, Sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız aşıkmişsın gibi havalara girmeyecek ![]() Erkek dediğin ilgi gördüğünde ilgiyle, sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek ![]() Erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak ![]() Erkek dediğin, Ruhunu okşamasını bilecek ![]() Romantik olacak kimi gün habersizce kucağında çiçeklerle çıkıp gelecek ![]() Özel günleri unutmayı marifet sanmayacak ![]() Erkek dediğin, Kayıtsız olmayacak senin bütün zarafetine karsı ![]() Gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler, erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir çağrı bile onu mutlu edebilir ![]() Erkek dediğin bütün bunları cebinden para harcıyormuş gibi cimrilikle yapmayacak ![]() Erkek dediğin, Ben aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek ![]() Erkek dediğin, Her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecek ![]() Sadece kendi caninin istemesine bağlamayacak her şeyi ![]() Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak ![]() Erkek dediğin, Cesur olacak cesur ![]() Seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek ![]() Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek ![]() Erkek dediğin aşkına sahip çıkacak ![]() Korkak olmaz erkek dediğin ![]() Erkek dediğin iyi sevişecek ![]() Koyun gibi yatmayacak, bir an önce su is bitse demeyecek ![]() Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin ![]() Bir baba şefkatiyle seni alnından öptüğünde bileceksin ki sevgisi geçici ve zayıf değildir ![]() Erkek dediğin, Ve sevgiyle öptüğünde dudaklarından bileceksin ki Opusun tek sebebi şehvet değildir ![]() Erkek dediğin aldatmayacak ![]() Aldatmak basitliktir ![]() Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dediğin ![]() Aldatıyorsa sevmiyor demektir ![]() Erkek dediğin yakisıklı olacak, çekici olacak ama bundan çok daha öte bir şey… Erkek dediğin, Zeki olacak ![]() Kadının küçük yalanlara, bahanelere inanmayacağını, kendisini kendi gibi tanıdığını bilecek ![]() Kadının zekasını küçümsemeyecek kadar zeki olacak ![]() Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasını bilecek, o hamura kendisini katmasini da ![]() Erkek dediğin, Değerlerini bir anlık hevesler uğruna satmayacak ![]() Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak ![]() Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek ![]() Erkek dediğin önce sevecek ![]() Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez ![]() Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa… Koluna girip gezmesini bileceksin gururla koynuna alıp sevişmesini de ![]() Erkek dediğin, Babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarlığı, fedakarlığı ![]() ![]() ![]() Erkek dediğin seni koruyacak,kuşatacak ![]() O nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin ![]() Pısırık olmayacak erkek dediğin ![]() Erkek dediğin erkek olacak güzelim ![]() Seni sadece sen olduğun için sevecek ![]() Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecek ![]() Hem sevgilin, hem arkadaşın olacak ![]() |
![]() |
![]() |
|