![]() |
Bu Kadınlar Erkekleri Öldürürür |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Kadınlar Erkekleri ÖldürürürBu Kadınlar Erkekleri Öldürürür >>ERKEK- Söyle ![]() >> >>KADIN- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Söylesene! >> >>KEDIN- Acelen varsa söylemiyim ![]() >> >>ERKEK- Acelem yok ama çikicam, söyle >> >>KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme ![]() >> >>ERKEK- Ya niye üstüne geliyim ![]() >> >>KADIN- Yok bisey yok ![]() >> >>ERKEK- Yanlis anladim demek ki ![]() ![]() >> >>KADIN- Çik sen, çik ![]() >> >>ERKEK- Yok kaçirmam otobüsü bugün ![]() ![]() >> >>KADIN- Altinda kalirsin insallah! >> >>ERKEK- Ne? >> >>KADIN- Bisey söylicem demistim ![]() ![]() >> >>ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? >> >>KADIN- Git, tamam git! >> >>ERKEK- Hey allahim! Ben gene yanlis anladim o zaman ![]() ![]() >> >>KADIN- Heeeee! Bes dakka kalmis otobüsün kalkmasina ![]() ![]() >> >>ERKEK- Euzübillahiminnnn ![]() ![]() ![]() >> >>KADIN- Ne? >> >>ERKEK- Yok bisey ![]() >> >>KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini aliyom ![]() >>özlemislerdir seni ![]() >> >>ERKEK- Hayatim, hergün görüyorlar beni ![]() >> >>KADIN- Özlerler ![]() ![]() >>giderken çok neseli oluyorsun ![]() ![]() >> >>ERKEK- Bi dolu is bekliyo ![]() >> >>KADIN- Biliyorum o isleri ![]() ![]() >> >>ERKEK- Yok artik, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba ![]() >> >>KADIN- Evet bozuk ![]() ![]() >> >>ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri ![]() >> >>KADIN- Sorun da bu zaten ![]() >>susuyorum ![]() >> >>ERKEK- Güzel karicim niye olmasin! Ya, ben sana ne zaman sus dedim ki? >> >>KADIN- Bi de deseydin ![]() ![]() >>degerlidir bu evde ![]() >> >>ERKEK- Yok artik o kadar da degil, iyice abarttin ![]() >>anladim ![]() >> >>KADIN- Ne? O kadar da degil mi? >> >>ERKEK- Degil tabii ![]() >> >>KADIN- Yani ona yakin ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Ne? - >> >>KADIN-Avukata gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Ya, ne dedim ki ben simdi? >> >>KADIN- Allahim bi de soruyo ![]() ![]() >> >>ERKEK- Nereye? >> >>KADIN- Bi telefunkenden degerli olmadigim bu evden gidiyorum ![]() >> >>ERKEK- Hayir güzelim ![]() ![]() >> >>KADIN- Hayvan ![]() >> >>KADIN- Arkamdan ne küfürler ediyosundur ![]() >> >>ERKEK- Sustuuum ![]() >> >>KADIN- Susma! >> >>ERKEK- Ne? ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>KADIN- Susma! Bisey söyle, kaçma ![]() ![]() >>mutlu ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Tamaaam konusalim ![]() ![]() >> >>KADIN- Naaparsan yap ![]() ![]() >> >>ERKEK- Nereye? >> >>KADIN- Odama ![]() >> >>ERKEK- Eeeee? >> >>KADIN- Ne istiyorsun? >> >>ERKEK- Konusmak ![]() >> >>KADIN- Günaydiiiin! >> >>ERKEK- Eveeet, heh he! >> >>KADIN- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Yaa dur! saka yaptim ![]() ![]() >> >>KADIN- Hüüüüüü! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Kimin için üzcem, karim diil misin? >> >>KADIN- Olmaz olaydim ![]() >> >>ERKEK- Tatlim ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>KADIN- Ne? >> >>ERKEK- Biraz abartmiyor musun? >> >>KADIN- Ben mi? >> >>ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum?Topluyorum ![]() >> >>ERKEK- Ne? >> >>KADIN- Hemen esyalarimi topluyorum ![]() >> >>ERKEK- Saçmalama! >> >>KADIN- Birak kolumu, biraaak! Zorba herif ![]() >> >>ERKEK- Tamam ![]() ![]() ![]() >> >>KADIN- Uzak dur! Polisi ararim ![]() >> >>ERKEK- Yok artik ![]() >> >>KADIN- Evet, hirsizsin ![]() ![]() >> >>ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>KADIN- Söylicek bisey bulamadin ![]() >> >>ERKEK- Bütün bunlari ne zaman yaptigimi düsünüyorum ![]() >> >>KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! >> >>ERKEK- Hayir ama ![]() ![]() >> >>KADIN- Tamam ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>KADIN- Gülücek bisey görmüyorum ben durumumuzda ![]() ![]() >> >>ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>KADIN- Siritma! Yemin ederim ![]() ![]() >> >>ERKEK- Istersen ara ama ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>KADIN- Peki, hemen çeviriyorum ![]() >> >>ERKEK- Nisantasi'ndan gidelim ![]() >> >>KADIN- Senin gelmene gerek yok ![]() ![]() >> >>ERKEK- Ben de geliyim ![]() ![]() >> >>KADIN- Hiii? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? >> >>ERKEK- Ajandana not almisin bugün bana söylemek için ![]() ![]() >>aklima geldi ![]() >> >>KADIN- E ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Ben de arayip ayirttirdim ![]() >> >>KADIN- Inanmiyorum ![]() >> >>ERKEK- Giderken aliriz ![]() >> >>KADIN- Nereye? >> >>ERKEK- Avukata ![]() >> >>KADIN- Eee ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Ya da istersen bugün gitmeyelim avukata ![]() >>gidelim ![]() >> >>KADIN- Aaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >> >>ERKEK- Hayatim? >> >>KADIN- Efendim? >> >>ERKEK- Sen bana ne söylicektin? >> >>KADIN- Bosveeeer ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|