Erkeklerin Öpüşme Öncesinde Düşündükleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklerin Öpüşme Öncesinde Düşündükleri![]() Erkeklerin öpüşme öncesinde düşündükleri Bir erkeğin öpüşmeden önce aklından neler geçirdiğini merak ediyor musunuz? Bir erkeğin öpüşmeden önce aklından neler geçirdiğini merak ediyor musunuz? 1 "Evet! Erkeğim " 2 "Nefes kontrolü: En son dişlerimi ne zaman fırçalamıştım? Nefesim kokuyor mu? Hiç sakızım var mıydı?" 3 "Skor! Bu gece bir şey yapacak mıyız acaba?" 4 "Sanırım, 'Hatırladığım kadarıyla kızlar erkekleri çıldırtan dil hareketinden çok hoşlanmazlar'"5 "Gerçekten daha ileri gitmeyi düşünmüyorum; Sadece daha eğlenceli vakit geçirmek için öpüşüyorum" 6 "Acaba iyi öpüşüyor mu? Çünkü öpüşmeyi seviyorum ama bugünden sonra nefret etmek istemem!" 7 "Eğer yanağını bana uzatırsa, ona gerçek bir öpüşme nasıl olur göstereceğim" 8 "Umarım benim istediğim kadar öpüşmek istiyordur Ateşli dudaklarının aklımı başımdan almasını diliyorum " 9 "Umarım doğru şeyi yapıyorumdur Bilirsiniz, her kızın farklı bir öpüşme stili vardır Umarım bizimki benziyordur " 10 "'Gözlerini kapa, gözlerini kapat' Gözlerim açık öpüşmeye alışkınım Bunu yapmadan yapamıyorum Ancak bunu kızlar hiç sevmiyor!" 11 "Önceki öpüşmemizde ayaklarım yerden kesilmişti Hadi güzelim bir daha uçur beni!"
|
|
|
|