Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100, bulamamışsanız, bulmuşsanız, çok, doğru, fazla, iki, kişiyi, tane

Doğru Kişiyi Bulmuşsanız İki Tane Bile Çok Fazla, Bulamamışsanız 100 Tane Bile Az.

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğru Kişiyi Bulmuşsanız İki Tane Bile Çok Fazla, Bulamamışsanız 100 Tane Bile Az.

Doğru kişiyi bulmuşsanız iki tane bile çok fazla, bulamamışsanız 100 tane bile az

Bugünkü kadınlar kendi annelerinin veya ninelerinin razı olduğu düşük standartlara razı olmuyorlar
Mark Barrowcliffe'in yazdığı 'Mr Wrong: My Life as a Fool for Love' (Bay Yanlış: Aşkı Arayan Bir Aptal Olarak Hayatım) adlı kitap İngiltere'de piyasaya çıkınca, ezelden beri süregelen "Doğru kişiyi nasıl bulmalı?" sorusu tekrar ortaya atılmış oldu

Konu kadın-erkek ilişkileri olunca herkes bambaşka tellerden çalıyor Mark Borrowcliffe'in bize söyleyeceği yeni bir şey var mı? Yazarın The Times gazetesi için kaleme aldığı yazının bir özetini aşağıda dikkatinize sunuyoruz

Liberal Demokrat lider Nick Clegg şimdiki karısıyla evlenene dek 30 kadınla yatmış olduğunu açıklayınca sanki övünerek skor ilan ediyormuş gibi algılandı Oysa günümüz dünyasında 'gerçekten doğru kadını bulmak isteyen' erkekler için bile 30, 50 hatta 70 kadınla yatmış olmak aşırı bir skor sayılmaz Hele de bağlanmak ve doğru kadını bulmak gibi bir derdiniz yoksa bu sayı yüzleri bile bulabilir

Aslında pek çok erkek yüzlerce, hatta onlarca kadınla yatmak gibi bir hedef seçmez Pek çoğumuz genç yaşlarımızdan itibaren hayatımızın aşkıyla karşılaşmak isteriz Tabii ki ilk çıktığımız kızla evlenip yuva kurmak istediğimiz anlamına gelmez bu Ama bir süre sonra biz erkekler karşılaştığımız kadında 'oynaşmaktan ve yatmaktan' daha fazlasını ararız

SAYI MESELESİ Mİ, ZAMAN MESELESİ Mİ?

Eğer benim gibi ilk kız arkadaşınızı 15 yaşında bulmuş ve 40 yaşında evlenmişseniz, 50 kadınla yatmış olmak pek de büyük bir sayı değildir: yılda iki kadın eder 30 kadar ilişkinizin kısa süreli olduğunu ve yalnızca üç tanesinin bir yıldan fazla sürdüğünü hesaplarsak gene de kendinize ayıracağınız çok vaktiniz olmuş demektir

Hayatımın 25 yılını evlenmek istediğim kadını aramakla geçirdim, bu sürede 50 kadar kadınla birlikte oldum Ama bu 25 yıllık sürenin yarısından fazlasında tamamen yalnızdım Hatta bu sürenin çoğunu bir kız arkadaş edinmeyi hayal ederek geçirdim Kız arkadaşım olduğundaysa onları elimde tutacak olgunluğu gösteremedim veya kısa sürede bana göre olmadıklarını anladım O yüzden 25 yılda hayatımdan geçen 50 kadını bir başarı skoru olarak değil yaptığım hataların toplamı olarak görüyorum

Tabii ki pek çok erkek bunu kabul etmez Kuş misali daldan dala konduğunuzu övünerek söylersiniz çünkü ilişkileri yürütmede başarısız olduğunuzu kabul etmek işinize gelmeyecektir

"Niçin artık evlenip durulmuyorsun?" diye sorardı annem Ona gerçeği söyleyemezdim Benim bir 'bağlılık' sorunum vardı: kadınlar bana bağlanmıyordu Bense anneme "Birine bağlanmaya henüz hazır değilim" derdim

ZAMAN DEĞİŞTİ, KADINLARIN BEKLENTİLERİ ARTTI

Erkeklerin bir partnerden diğerine takılmalarının sebebi sıklıkla şu oluyor: Bugünkü kadınlar kendi annelerinin veya ninelerinin razı olduğu düşük standartlara razı olmuyorlar

Doğum kontrol hapı kadınları bekaret derdinden kurtardı, feminizm ise kadınların zihninde var olan yatak ve evlilik arasındaki zihinsel bağı kopardı Herhangi bir kadına bağlanma arzusundaki bir erkeğin karşılaştığı herhangi bir kadın 'bu erkekten daha iyi bir erkek' bulabileceği düşüncesiyle hareket ediyor

Elbette kadınlar da farkında ki çok beklerlerse 40 yaşına gelivermişler ve hala doğru erkeği beklemekle gençlikleri geçmiş gitmiş Hele de çocuk sahibi olmak istiyorlarsa çok sarsıcı bir durum bu Gene de kadınlar çocuklarının babasını seçme konusunda çok seçici davranıyorlar ve bu büyük maceraya bir 'aptalla' birlikte atılmak istemiyorlar Ve evet, kadınların çoğu erkek arkadaşlarının bir aptal olduğunu düşünüyor

HERKES SEÇİCİ OLUNCA MODERN İLİŞKİLER ÇIKMAZA GİRİYOR

Erkekler de seçici oldu Modern ilişkilerse, her iki tarafın da yüksek beklentileri arasında sıkışıp kaldı Bu yüzden ilişkiler uzun ömürlü olamıyor Her şeyin mükemmel olmasını istiyoruz ve filmlerdeki gibi bir romantizm yaşamak uğruna habire şansımızı denemekteyiz

Birisinden hoşlanmak, onu çekici bulmak ve bir sürü ortak noktaya sahip olmak hiç zor değil ama er geç farkediyoruz ki aradığımız bu kişi değilmiş Ve yolumuza devam ediyoruz Bir ilişkiyi bitirip yeni biriyle şansınız denemek sizi şıpsevdi yapmaz ki… Hayatının geri kalan kısmını yanlış kişiyle geçirmektense bu süreyi doğru kişiyi arayarak geçirmek istiyoruz hepimiz

Şanslıysanız tam istediğiniz, üstelik sizi de uzun süredir aramakta olan birini bulursunuz Şanslı değilseniz aramaya devam edersiniz: Internet sitelerinde veya sosyal kulüplerde ideal eşini arayıp duran milyonlarca insan gibi

Doğru kadını bulmadan önce 30 kadınla yatmış olmak çok mu?

Doğru kişiyi bulmuşsanız iki tane bile çok fazla, bulamamışsanız 100 tane bile az

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com