![]() |
Ben Bir Erkek Olsaydim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Bir Erkek OlsaydimBen bir erkek olsaydim bir bayandan ![]() ![]() Ben bir erkek olsaydim : )) *ben bir erkek olsaydım**,** hayatımın büyük bir kısmını yuvarlak bir cismin etrafında koşan 22 kişiyle doldurmazdım ![]() ![]() adı altındaki bu sacmalığa göz ucuyla bile bakmazdım ![]() ![]() kazanan 22 insana avazım cıktığı kadar tezahurat etmez,sesimi kısmazdım ![]() ![]() zenginin malı,züğürtün çenesini yorar misali,futbol ve para muhabbetine girmezdim asla ![]() ![]() ![]() ![]() ** ** ben bir erkek olsaydım**, severdim ![]() yitirdiği şu zamanda sadakati hissettirirdim sevdiğim kadına ![]() ![]() görünürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() kadınıma ![]() ![]() ![]() ![]() iliklerine kadar hissederdi aşkımı ![]() ![]() ![]() sadece bir kadınım olurdu ![]() ![]() olmazdı hayatımda ![]() ![]() ![]() yüklerdim ![]() ![]() ![]() ![]() iki sözcük ağzıma sakız değil, içimin yansıması olurdu ![]() ![]() erkek olsam hayatın anlamını bir kadında bulurdum ![]() ![]() herseyin içinde bir kadın olurdu benim için ![]() ![]() ![]() ** ** ben bir erkek olsaydım**,** bir kadın için anlamım 'ilk' olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() sırf onun için çıkmışım hissini verirdm ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() erkekliği,güç olarak görmezdim ![]() ![]() karsısında ![]() sözkonusu olduğunda ![]() ![]() ![]() ![]() ** ** ben bir erkek olsaydım**,** güneş doğana kadar eğlenip, güneşin doğuşuyla uykuya kavuşan, ne zaman ne yaptığı belirsiz saçmasapan biri olmazdım ![]() ![]() çalışırken aslında zamanı asla yakalayamayacak olan biri olmazdım ![]() ![]() ![]() yakalamak demenin, zamanın peşinde koşmak olmadığını bilen, bazen durmak gerektiğinin bilincinde olan biri olurdum ![]() ** ** ben erkek olsam** şiir yazardım ![]() ![]() tutamayan,duygusuz, ot misali bir erkek olmazdım ![]() ![]() olan bir ot olacağıma, eli kalem tutan duygusal biri olmayı tercih ederdim ![]() ![]() ![]() hayatım ![]() ![]() ![]() ![]() ''ben & herşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ağaç,deniz,spor,aşk,edebiyat,s eyahat,sinema,sigara vs vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evet ![]() ![]() ![]() ![]() bir kadında sigaraya tahammül edemeyen biri olarak da ![]() ![]() ![]() ** ben bir erkek olsam**, şarkı söylerdim ![]() ![]() olursa olsun söylerdim ![]() ![]() tok,dinlendirici,etkileyici,ka rizmatik ses ![]() ![]() demeyin,olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ışık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kızılok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seslerden biri gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ** ** ben bir erkek olsam,**** ki iyi ki değilim ![]() ![]() <örnek erkek> olurdum ![]() ![]() gelmişim demekki ![]() ![]() kazanıyormuş dünya ![]() ![]() ![]() ![]() eğer erkek olsaydım, kesinlikle bir drew barrymore hayranı olurdum ![]() ![]() şakası bir tarafa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|