Ben Zaten Hiç Sevdiğin Olmamışım ki |
|
|
#1 |
|
pesimistt
|
Ben Zaten Hiç Sevdiğin Olmamışım kiağlasam mı bilemiyorum içimdeki sessiz çığlıkları varya inan susturamıyorum sandım ki sevdin beni bir gülüşüne kandım yani ne aşkı ne sevgisi unutup gitmişsin zaten beni ben zaten hiç sevdiğin olmamışım ki bir dilek tuttum kendimce hani olurda geri dönersin diye ama sonra düşündümde beni sevmeyen bir insan niye dönsün geriye kalbimi bıcaklayıp oturdum yerime yine kalem kağıt çıkarıp yazdım sensizliği yazamadım,yapamdaım sensizliğin tarifini hala kabul edememişim yenilgiyi,gidişini ama ne fark eder bn zaten sevdiğin olmamışım ki bazen düşünüyorumda keşke doğmasaydım keşke seni tanımasaydım hayatım hep keşkelerle sürerken keşke bana hiç bakmasaydın ya da ya da keşke beni sevdiğin yerine koysaydın gözümün önüne her gelişinde gidişini hatırlıyorum yokluğunda ise zaten terk edilmş durumdayım sevmeni isterdim tabi ve hiç bitmemesini kendimce bir aşk yaratmışım keşke içinde büyütmeseydim seni nolurdu sevdiğin olsaydım sanki
|
|
#2 |
|
TEMUR38
|
ben zaten hiç sevdiğin olmamışım ki :(( Ya pesimistt tamamen ruh halini yansıtıyor(seni tanıdığım kadarıyla) süper şiirler teşekkürler ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
|
|
#5 |
|
Ergenekon
|
diğer iki şiirin kadar olmasa da çok güzel, ama o iki şiir harikaydı, şiirdi ![]() devam et lütfen az olsun ama şiir olsun![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
pesimistt
|
tşk erg ![]() cidden içimde o kadar güsel duygular warki inan dışarı çıkaramıyorum ![]() tşk ederm
|
|
|
|
#7 |
|
ctn_86
|
gerç ekten çok duygu yüklü bir şiir![]() ![]() ![]() bir de güzel bi şarkı dinlerken okununca etkilio gerçekten![]() ![]() tşkler pesimistt
|
|
|
|
#8 |
|
black_R-O-S-E
|
beni sevmeyen bir insan niye dönsün geriye kalbimi bıcaklayıp oturdum yerime senin şiirlerin beni anlatıyo çok teşekkür ederim
|
|
#10 |
|
_SiYaH_
|
hmm gerçekten gzl olmuuşş ![]() ellerine yüreğine emeğine sağlık ![]() ![]() paylaşım için tşklr ![]()
|
|
#11 |
|
pesimistt
|
Cevap : Ben Zaten Hiç Sevdiğin Olmamışım kiiLqnzden doLayı bn tşk ederm :) |
|
|
|