Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzel, hayır, hikaye, işte

Her İşte Bir Hayır Var Güzel Bir Hikaye

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dini Hikayeler İbretlik hikayeler İslami Yazılar

Bir gün Bir kral ve veziri varmış ne olursa olsun VeziR Her işte bir hayır var dermiş Bir gün Kıral Vezire söyler Tüm Askerleri topla Ava çıkacagızvezir emredersiniz Kralım Der ve Yola koyulurlar Av başlarvezir okunun yayını çeker avını ögür şayet kazay la kralı vurur ve kralın parmağı kopar kral köpürür ne Yaptın ulan parmağımı kopardın dervezir Der her işte bir hayır vardır kralım Yok kral dinlemez veziri ve Derki Atın bu veziri zindan Aradan yıllar geçer vezir zindanda Kral tekrar Ava çıkar ve bu kez Yamyamlar kralı ve askerlerini yakalaryamyamlar insan eti yerlermiş fakat geleneklerine göre vücudunda eksik bir yeri olanı yemezlermiş kralın parmağı yok diye kralı yemezler ve bırakırlar ama tüm Askerlerini yerler kral saraya dönerzindana iner veziri görürTamam haklıydın der yam yamlar beni yemedi Peki senin işinde ne hayır var çürüdün zindanda yıllarcavezir muhteşem cevabı verir eger sen beni Atmasaydın zindana bende seninle ava çıkacaktım ve benim vücudum saglam yamyamlar beni yiycekti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com