![]() |
Oruç Tutuyormusunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Oruç Tutuyormusunuz?Oruç Tutuyormusunuz Hasta falan vardır o yüzden anketi açtım belkide tutmayan olabilir
![]() |
Cevap : Oruç Tutuyormusunuz? |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?Evet 14 Yıldır Tutuyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?valla bayağıdır tutuyorum bu senede tutacağım
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?sağlıklı bir müslüman a bu soru sorulurmu :)) aklı baki olduğumdan beri tutuyorum inşallahda vadem yetene kadar tutmayı nasip etsin mevlam :)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
peri
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?tutuyom inşallah nasıp olurs devammm
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
alper1482
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?Uzun süredir tutuyorum bende ya :) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?Bizim İŞyerinde 20 kişi içinde 2 kişi oruç tutuyor :(( çok yazıkkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?herkesin bünyesi farklı olur tutamayanlar olabilir bunu direk bu nasıl bir müslümanlıktır gibi algılamamakta fayda var diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?70'li yaşlarda anneannem var,alması gereken ilaçlar bir hayli fazla,her ne kadar orucunu bıraktırmaya gayret etsekde,inatla orucunu iftara kadar bir sürü ağrıyla birlikte tutuyor,reelde bakıyorum,yok başım ağrıyor yok midem bulanıyor diyip oruc tutmamayı meşrulaştırma yoluna giden zevat bir hayli fazla ki,burda olduğu gibi onlarada anneannem örneğini veriyorum,kimse kimseyi oruc tutma konusunda zorlayamaz,tutamayacak durumda olanlar ise fitresini verip sevabıyla birlikte vebalinden azat olurlar,geçen sene tamamiyle nedensiz bırakdım 60 küsür gün cezam var,inş ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Cloud
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?Evet tutuyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?Alıntı:
valla bu soru aslında sorulurmu gittikçe yozlaşan bu ülkede dini unutmaya yüz tutmuş yüzlerce kişi var ve farkında bile değiller mesela en toplu ve en önemli yerlerden biri okullar çünkü gençlerin çoğu tutmadığını bizzat görsemde bunların sadece kendilerinin tutmadığı gerçek çünkü 'aileden ne görüyosan onu uygularsın' mantığı ele alınırsa bu ülkenin çoğu tutmuyor demektir ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
yagmur34
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?Evet tutuyorum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
peri
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?Herşeye rahmen tutuyorum ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?tutmuyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
1die
|
![]() Cevap : Oruç Tutuyormusunuz?tutuyorum Yüce Rabbim kabul eylerse
|