Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç Var |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç VarHarf harf susuşlarım başlıyor geceye ![]() ![]() Gözlerime bir uyku ağır basıyor Titreyen rüzgarda bir düş iniltisi,bir yalnızlık gecesi![]() ![]() ![]() Aramızda bir İstanbul boğazı,zamanlardan ölüm ve imkansızlardan bir aşk Hepsi ağır bir yük gibi üstüme basıyor Bastıkça eziliyorum,ezildikçe kayboluyorum![]() Negatif bir aşk ve hiçliğim yalnız bırakmıyor beni ![]() Derken yazmak istiyorum seni,mürekkebim sen oldukça ![]() ![]() ![]() Alfabenin en başından yazmaya başlıyorum Tek tek ; harf harf Noktasını koymadan raflara kaldırıyorum yazdığım kadarıyla![]() Nefretim içimi ürpertiyor ![]() Ve çığlıklarım boğazımı yırtmaya başlıyor ![]() Bir hastanın sabahı beklercesine bekliyorum seni Gözlerine benzeyen bir masal anlat bana; sonra "Senliğini" terket bana![]() ![]() ![]() Ben hiç ağlamazken sana ; yaşlarım süzülüyor mühürlü yanıma ![]() Sonum; Selamet ![]() ![]() ![]() Sonum; Cehennem ![]() ![]() ![]() Geceye esnemeye başlıyorum seni Anladım! Bu gece sağ çıkılmaz bu yoldan![]() Her bir geçen saniye,sensizliği sol yanıma kazmaya başlıyor Bir mezar gibi ; derin derin![]() ![]() Hayatımı ve seni kaybederken, ölümü kazanıyorum![]() Tam bu anda şırıngayla çekip aldım seni damarlarımdan ![]() ![]() Tek damla sen bırakmadım içimde![]() Şimdi; damarlarımdan kan yerine sen akıyor ![]() Soluyorum ![]() ![]() ![]() Soluyorsun ![]() ![]() ![]() Ölüyorum ![]() ![]() ![]() Ve ölüyorsun ![]() ![]() ![]() Damarlarımdaki tüm negatif aşkları çekerken,son gücümü son bir sigara yakarak tüketiyorum Ölüm uykusu senden dahada ağır basıyor hiçliğime![]() ![]() ![]() Ve ben yine uykuyu seçiyorum ![]() ![]() ![]() igara dumanında o sesin bir resmi : "Öldürme beni" ! ![]() ![]() ![]() Ve içimdeki çığlıklar büyümeye başlıyor Çığlıklarım büyüdükçe dışıma vuruyor seni![]() Ötesi aşk ![]() ![]() Berisi yalan![]() ![]() ![]() Öyleyse yetiş! Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç Var Alıntı ![]() ![]() |
|
|
|