|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aşk, durabileceğimiz, keşke, liman, olsa, sonsuza |
Sonsuza Kadar Durabileceğimiz Bir Liman Olsa Keşke Aşk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sonsuza Kadar Durabileceğimiz Bir Liman Olsa Keşke AşkGidişLere ve gidenLere dair sözLer okurdun hep , gidenLere dair yaziLar ![]() "birgun bana boyle yazilar yazdirmazsin umarim yada yazmassin" derdin![]() yazmayacagim derdim![]() yazdırmayacagım Hicbir sözüme inanmadigin gibi bunada inanmazdin bilirim, ve ben sana ilk ve son yaLanimi o zaman söyLemi$im![]() AnLadım iyi dinLe , bu gidi$ benim gidi$im![]() bu sözLer benim sözLerim![]() iyi dinLe ![]() ![]() Ben gidiyorum ![]() ![]() Gideyimmi demiyorum , gidiyorum diyorum![]() Senden istedigim ve bekLedigim ama senin vermedigin 1 damLa sevgiyi beLkide baska koLLarda , baska askLarda arayacagım simdi![]() BeLki buLamayacagım![]() beLki sevmeyecegim hickimseyi seni sevdigim kadar![]() kimseyi kaLbime sakLamayacagım seni sakLadıgım kadar![]() Ama sensizlikle ba$ edecegim![]() ![]() Hicbir zaman seninLe oLamadım ben , hicbir zaman kaLbinde oLamadım ![]() Hep benim kaLbimde oLsanda sen,beni hic sevmedin![]() biLiyorum göz göre göre katLandım bu acıya Sen beni sevdigini söyLerken biLE ,baska koLLarda avunuyordun![]() Baska gözLerdeydin baska sevgiLerde![]() sana hic inanmadim belki,ama inanmak istedim![]() inanmaya calistim birgün sever dedim![]() bu kadar tas kalpli olamaz Ama sen tastanda beterdin,anlayamadim![]() ![]() KimsesizLigimLe bas etmeye caLisirken , artik sensizLik ve yaLnızLıkLada cebeLLesecegim biliyorum ![]() Susacagım![]() konusmayacagım kimseLer anLamayacak , kimseLer biLmeyecek![]() güLecegim etrafa , cevreme![]() ![]() ben agLayamam , biLiyorsun![]() agLamayacagım![]() gözya$ımı hakedecek kadar degerLi degiLsin sen![]() !BunLar sana yazdıgım tek satırLar , iyi dinLe ve sakLa ![]() Cunku bundan sonra ben oLmayacagım hayatında![]() bundan sonra ben seninLe oLmayacagım![]() Bundan sonra seni benim kadar cok sevecek biriLeride oLmayacak hayatinda![]() Bundan sonra , sana ne süslü ask sözLeriyLe donatıLmıs yazıLar yazıLacak , nede gidisLeri anLatan sözLer söyLenecek![]() ![]() kaLbimde ya$ıyordun ya sen , artık yaLnızsın ![]() ![]() artik kimsesizsin ![]() ![]() artik bir sahibin yok ![]() ![]() istedigin kisiLerLe , istedigin gözLerde , istedigin koLLarda ve yoLLarda yaLan askLarLa harcanabiLirsin artik ![]() |
|
|
|