|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşık, gönülden, kenti, leyle, leyli, olanların, sevenlerin |
![]() |
Leyl-E Aşık Olanların Leyl-İ Gönül'den Sevenlerin Kenti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Leyl-E Aşık Olanların Leyl-İ Gönül'den Sevenlerin KentiYolum düşerse sokağına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aç kapılarını ardına kadar ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çıkar at içinde ki sevda tohumlarını tarlalara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi çıplak ellerimle deviriyorum önümde canavarlaşan duvarları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce kız kulesi şehrine uğruyorum ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve son durağa geldiğim de bağırıyor Birileri arka taraftan ![]() ![]() ![]() Son durak beyler ![]() ![]() ![]() Geldiğiniz kent Aşk Kenti ![]() ![]() ![]() Aşık olmaya niyetlenen varsa İnsin ![]() ![]() ![]() Yoksa Yolculuğumuz Hüzün limanından -Leyl- Adasına doğru devam edecektir ![]() ![]() ![]() İnip inmeme arasında tereddüt ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki gelir diye geçiyor aklımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vazgeçiyorum ![]() ![]() ![]() Sonra Leyl Adasına başlıyor yolculuğum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşlı bir amca yanaşıyor yanıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra Tekrar O Ses ![]() ![]() ![]() -Leyl- Adasına Yolcu kalmasın ![]() ![]() ![]() İniyorum Ürkek adımlarla -Leyl- Adasına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '' Aşık Olacaksan mecnunu Unutma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buda Ne oluyor diye düşünürken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve tekrar O dede çıkıyor karşıma ![]() ![]() ![]() Daha cümlelerimi söylemeden Yüreğime uzatıyor Elini ![]() ![]() ![]() Bütün bedenim Titremeye başlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimdeki Hüzün En can alıcı Mutluluklara Doğru renk değişimine uğruyor ![]() ![]() ![]() Ve Hoş geldin diyor Önümde yükselen dağdan Bir ses ![]() ![]() ![]() Hoş Geldin ![]() ![]() ![]() Burası -Leyl - Kenti ![]() ![]() ![]() -Leyl-e aşık olanların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|