Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalan, mektup, yarım

Yarım Kalan Mektup

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yarım Kalan Mektup

Yarım Kalan Mektup - Burcu Bayraklı

Uzun zaman oldu, seni kelimelerimle buluşturmayalı Sanma ki unuttum, sanma ki aklıma gelmedin Sadece seni topluyordum Biliyorsun ki, bu mevsim senin mevsimin Haziran; Yine bir haziran akşamıydı, seni boş kağıdımın kahramanı ilan ettiğim vakit Seninle bütünleşip, seni benim yaşamıma kattığım zaman Nasılda sevinmiştim, nasılda seni yaşamışcasına heycanlanmıştım Tamamını okuyup yazdıktan sonra, seni varetmenin ne kadar bana huzur verdiğini anlamıştımDaha yeni yeni topluyorum cümlelerini Her zaman ki gibi olsun istemiyorum Daha başka, daha duygulu ve daha sen Belkide tam hazırlanamadım sana Belki hazırlandım ya farkında değilim Bütün güzelliği yaşatmak kolay değil bu kadar Seni kelimelere dökmek

Özledim evet, sana özlemimi yazmaya başlasam buda öbür mektupların gibi olacak Ama şunu da belirtmeliyim ki , sana hazırlanamamın tek sebebi artık bu özlemine dayanamamaktan kaynaklanıyor Geçen günlerin bizi kavuşturamamasından Sakın " Beklemek zor geliyor" diye düşünme İnan seni beklemek; bu yaşamda sana dair yaşadığım en güzel duygulardan biri Düşünsene??? Ne zaman geleceğini bilmeden, geleceğin günü beklemek Seni hayal ederken, kendime daha yakın hissetmek Özlemek delice, sana ait duygularla bütünleşmek Bende ne olabilir ki, bunlardan başka güzel olan Senden başka beklenecek olan

Burcu Bayraklı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com