Yarım Kalan Mektup |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yarım Kalan MektupYarım Kalan Mektup - Burcu Bayraklı Uzun zaman oldu, seni kelimelerimle buluşturmayalı Sanma ki unuttum, sanma ki aklıma gelmedin![]() ![]() Sadece seni topluyordum![]() ![]() Biliyorsun ki, bu mevsim senin mevsimin Haziran; Yine bir haziran akşamıydı, seni boş kağıdımın kahramanı ilan ettiğim vakit![]() ![]() Seninle bütünleşip, seni benim yaşamıma kattığım zaman![]() ![]() Nasılda sevinmiştim, nasılda seni yaşamışcasına heycanlanmıştım![]() ![]() Tamamını okuyup yazdıktan sonra, seni varetmenin ne kadar bana huzur verdiğini anlamıştım![]() ![]() Daha yeni yeni topluyorum cümlelerini Her zaman ki gibi olsun istemiyorum Daha başka, daha duygulu ve daha sen![]() ![]() ![]() Belkide tam hazırlanamadım sana![]() ![]() Belki hazırlandım ya farkında değilim![]() ![]() Bütün güzelliği yaşatmak kolay değil bu kadar![]() ![]() Seni kelimelere dökmek![]() ![]() ![]() Özledim evet, sana özlemimi yazmaya başlasam buda öbür mektupların gibi olacak ![]() ![]() Ama şunu da belirtmeliyim ki , sana hazırlanamamın tek sebebi artık bu özlemine dayanamamaktan kaynaklanıyor![]() ![]() Geçen günlerin bizi kavuşturamamasından![]() ![]() ![]() Sakın " Beklemek zor geliyor" diye düşünme![]() ![]() İnan seni beklemek; bu yaşamda sana dair yaşadığım en güzel duygulardan biri![]() ![]() Düşünsene???![]() ![]() Ne zaman geleceğini bilmeden, geleceğin günü beklemek Seni hayal ederken, kendime daha yakın hissetmek![]() ![]() Özlemek delice, sana ait duygularla bütünleşmek![]() ![]() Bende ne olabilir ki, bunlardan başka güzel olan![]() ![]() Senden başka beklenecek olan![]() ![]() ![]() ![]() Burcu Bayraklı |
|
|
|