Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulamadım, sıfat, üzgünüm

Bir Sıfat Bulamadım Üzgünüm

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Sıfat Bulamadım Üzgünüm

Sen varlığıma umut saçan bir mürekkeptin ucundan hayat damlayanEteklerinden avuçlarıma salkım salkım dolan umuttun gözlerinde tazelenen Sevda sığınağım, mutluluk sağanağım Yılmaz fırtınalarıma göğüs geren dalgakıran yalnızlığım İçi boş cümlelerime anlam katan kelime hazinem, mutluluk lehçem Bilmediklerimin / Denklemlerin sende çözümlendiği tek bilinenimKan bürümüş çığlıklarıma diş bileyenim Ezberim, tek dileğim Yarılanmış bir ömre ilave edilen cansın ölgün alyuvarlarımda Kırılmış sabahlarıma düşen çiğ tanesi Kirli yüzüme aldırmaksızın bulut bulut yağan sevda mucizesiKetum dilimin sesli harfleri, karanlığımı ihbar eden aydınlığımYitirdiklerimden bile bir kazanç elde ettiren gülen yanım Sırdaşım, sevda yoldaşım, ganimeti gülüşlerin olan tek savaşım

Kökleri toprak olan bir adamın gökyüzüne uzan ellerisin sen Mesai sonrası yorgun sesimi nefesinle tazeleyen, sırtımda bir asalak gibi yaşayan hüznü hunharca hançerleyen En temiz yanım, hüzün sirayet etmemiş yarınım Sabahım, adı bende saklı sevda kahramanım Tam bir payda olmanın en büyük hazzı, dibi tutmayan sorularımın tek cevabı, gönlümün ölüme sadece seninle olan sonsuz rızası Sen; adının sonrasına hiçbir sıfat yakıştıramadığım Tüm alfabeyi dizlerimin önüne çöktürüp seni bir türlü anlatamadığım

Hayattan alıntı yapabildiğim tek cümlem Sevdikçe büyüyen, büyüdükçe çoğalan sonsuz özlem Bir merhabanın, bir dilim sözün sende israf edilmediği, gülüşlerinin hiçbir mevsimle ödeştirilemediği bir mutluluk sağanağımUmutla yoğrulup sevda fırınında harelenmiş sevda azığım Monoton bir hayatın satır aralarına yönelmiş rengarenk düşlerim Bozkır dudaklarımın denize kıyısı olan varlığım Susmalarımda sevdaya çoğalan, nefes alışlarımda hüzne azalan en büyük bakiyemKıymetim, zenginliğim

Sonsuzluğum

Mutluluğum

Umudum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com