Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ardından, aşkın, biten

Biten Bir Aşkın Ardından

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biten Bir Aşkın Ardından

Biten Bir Aşkın Ardından - Zekai Beder

Hissetmeye alışkın olduğum burukluğu,yine içimi sızlatırcasına hissederek uyandım yepyeni bir sabahaVücüdumu saran terlerden nice sonra haberim olduÇok kötü hissediyordum kendimi,adeta yeni günü yaşayamayacak gibiydim

Ayrılık için hazırlıklarımı yapmalıydımYeni ev bulunacak,yeni eşyalar alınacak,yepyeni bir hayat başlayacaktı50 yaşımı aşmıştım,yeni hayat nasılda korkutuyordu beniBirazda vicdanım sızlıyorduYa o ,yalnız bu hayatla nasıl mücadele edecektiBen onsuz nasıl yapacaktımGözlerim nemlendi bir anda ama çaremde yoktuHenüz sabahtı Çıkmalıydım yeni hayatın başlayacağı mekanı bulmayaBir meselede vardıki onu halletmeliydimbana karşı o mesele yüzünden güvenide sarsılmıştıolsun ayrılacakta olsak halletmeliyim diye düşündüm

işkembeciye girdim sabah kahvaltım içinÇok ama çok sıcaktı havadüşünceler kafamın içinde çılgınlar gibi koşturuyorduçorbayı bitirdiğimi,garsonun``çay içermisiniz`` dediğinde farketmiiştim Otobüse bindiğimde ona karşı hep dürüst olduğumu düşündüm yalan söylememiş,riyakarlık yapmamıştımOnun,yaptıklarımı hiç görmemiş olması nasılda üzüyordu beniSuçlamalarına cevap bile vermemiştimcevap demek yeni tartışma demek olacaktıBiliyordumki kaybolan sevgi yerine yeniden gelmezdiNeyi kurtaracaktım ? Sevmiyordu beni Yani sonbahar aşkı bitmişti Bahar ılıklığındaki yeni bir aşkı yaşamak artık mümkün değildi Gözlerim dolu kiralık ev yazısını okuduğumda sevindimmi bilmiyorum Telefonu çevirdikten 5 dakika sonra ev sahibi gelmiştikısaca neden ev tutacağımı anlattım ve anlaştıkevin içine bile bakmamıştımyalnızlık duvarları olan bir evdi işte nesine bakayım diye düşündümkaporasını verdim ,anahtarı aldım

Dönüş otobüsünde içimdeki burukluk dahada artmış ,korkularımla , burukluğumla tutunduğum tutamak ,beni teselli edercesine bakıyordu adetaYoksa benmi teselli olacak birşeyler arıyordum yalnız hayatımda

Zekai Beder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com