![]() |
Perde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() PerdePerde - Perde Hikayesi - Yaşamdan Hikayeler Günün yorgunluğu omuzlarıma ağır gelmeye başlamış evime doğru yol alıyordum her zamanki gibi yavaş ve sessiz ![]() ![]() ![]() ![]() Tam 30 yıl geriye gittim zaman tünelimde ![]() ![]() ![]() ![]() Annem ayrılalı 10 yıla yakın olmuştu ki her aklıma geldiğinde nedense hep böyle kötü olurdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askeri okula başladığımda ne kadar da sevinmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adını çekinerek sorduğum ve karşılığında titrek bir ses tonuyla 'Şeyda' diye cevap aldığım kız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba şimdi ne yapıyordu? Hayatından memnun muydu? Girdiğim o son operasyon perde olmuştu birden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra da askeriye den ayrılıp başka bir dünya ya tayinim ![]() ![]() Artık köşe başında reklam broşürü dağıtan başka birisi olmuştum ![]() Birden o cam kırılması sesiyle çıktım 30 yıl önceki zaman tünelimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaklaştıkça yüzünü daha net görmüş ve ansızın bir damla yaş dökülmüştü gözlerimin pınarından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen oturduğu yerden kaldırmaya çalıştım ve evime götürmeyi başardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah erkenden kalktım ve pencereden can dostumu bahçeden hızla çıkarken gördüm ![]() ![]() ![]() - Etraflarını kuşatın ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|