![]() |
Kalbimizdeki Yaralar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbimizdeki YaralarKalbimizdeki Yaralar - Yaşam Hikayeleri Genç bir adam kentin merkezinde durmuş, o yöredeki en güzel kalbin kendi kalbi olduğunu söylüyordu ![]() Çevresinde büyük bir kalabalık olmuştu ![]() da çatlak olmayan bu kalbe imrenerek bakıyor, onun güzelliğini konuşuyordu ![]() olduğuna karar verdiler ![]() kalbini övmeye başladı ![]() çıktı kalbinin güzelliğini öven bu adama seslendi; 'Bir dakika genç adam `'dedi''senin kalbin benimki kadar güzel değil ![]() Kalabalık ve genç adam hep birlikte yaşlı adamın kalbine baktılar ![]() Çok güçlü atıyordu ama izler ve yarıklarla doluydu ![]() olmuştu, kimi parçaların yerine küçük, küçük parçalar konmuştu, ancak bunlar tam yerine oturmamıştı,gelişi güzel konmuştu ve kimi yerlerinde kocaman oyuklar vardı ![]() 'Nasıl bu adam kalbinin daha güzel olduğunu söyleyebiliyor? Dediler ![]() Genç adam da yaşlı adamın kalbinin haline baktı ve''şaka yapıyor olmalısın''dedi' kendi kalbini nasıl olurda benimkiyle karşılaştırabilirsin ![]() Yaşlı adam kendisinden emin biçimde yanıtladı genç adamı; ''Evet'' dedi ![]() yarışamam, Ama bak, benim kalbimde gördüğün her yarık sevgimi verdiğim bir kişiyi temsil eder ![]() Kalbimin bir parçasını koparıp onlara verdim ve çoğu kez onlarda bana kendi alplerinden birer parça koparıp verdiler ![]() Ama tam benim parçanınbüyüklüğünde olmadığı için arada boşluklar kaldı ![]() ![]() sevgileri bana anımsatıyor ![]() Bazen ben insanlara sevgimi cömertce vermeme karşın onlar bana karşılığını vermediler ![]() karşılıkalamadığım sevgilerdir ![]() benim sevgime karşılık vermeyen insanları bana anımsatıyorlar ![]() Ben yine de benim sevgime karşılık verecekleri bu boşlukları dolduracakları günü bekliyorum ![]() Şimdi GERÇEK GÜZELLİĞİN NE OLDUĞUNU ANLADIN MI ? Genç adam yanağından akan yaşlarla sessizce duruyordu ![]() Yaşlı adama doğru yürüdü harika güzellikteki kalbinden bir parça kopardı ve yaşlı adamın titreyen ellerine verdi ![]() Yaşlı adam aldı ve onu kalbine yerleştirdi ![]() kalbinden bir parça koparıp adamın kalbindeki boşluğa yerleştirdi ![]() boşluk kaldı ![]() ![]() öncekinden daha güzeldi ![]() ![]() Birbirlerine sarıldılar ve yan yana yürümeye başladılar ![]() |
![]() |
![]() |
|