Gidiyorum Sevgilim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum SevgilimTam bir yil oldu ![]() Hala içimdesin![]() Hala gözlerin ve gülüsün aklimda![]() Aklimdanbir an olsunda çikmadilar ![]() Geceleri sicakligini hissettim![]() Karanligimda sanasarilip uyudum ![]() Seni içimde büyüttüm ve seni kimse bilmedi![]() Senin için güçlüoldum ![]() Bendeki sen için, sevgimiz için![]() Sen, bugün bana uzun zamandirolmadigin kadar yakinken sana söylemek istedigim birkaç sey var ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen sinirleniyorum, kiziyorum sana ![]() ![]() Agliyorum![]() ![]() Ne bu halimiz bizim diye?Ne bu yasadigimiz? Buna bir insan yüregi daha ne kadar katlanabilir ki ben katlanayim? Nereye kadar? ![]() ![]() Çok aci çektim ve hala çekiyorum ![]() Neyin bedelini ödüyorum diye düsünüyorumbazen ![]() Belkide seninle yasadigim mutlulugun bedeli diyorum![]() iste o zamankabulleniyorum acimi ![]() iste o zaman her seye deger diyorum kendi kendime![]() ![]() Seninle oldugum her dakikanin bedelini ödemeye raziyim diyorum ![]() ![]() Yine yagmur yagiyor sevgilim ![]() 1 yil önce bugün yagdigi gibi![]() Ve yine bizimsarkimiz çaliyor ![]() Tek fark sen yoksun![]() Senin sicakligin, yanindayken duydugummutluluk yok ![]() Hep diyordum ya seni sensizde yasarim diye![]() Artikyasayamiyorum sevgilim ![]() ![]() Ve artik biliyorum ki yasanacak birsey de kalmadi![]() ![]() Benim için tek çare seni unutmak ![]() Umutlarimi bir kenara atmak![]() Seninlebasladigim bu yola artik sensiz devam etmek ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece son kez resimlerine bakip agliyorum ![]() Bu gece son defa adini aniyorum,son defa seni sevdigimi haykiriyorum ![]() Bir daha seni görmemeye, sevgini kalbimegömmeye yeminler ediyorum ![]() Tükenen umutlarima son noktayi koyuyorum![]() ![]() Gidiyorum Sevgilim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|