Ve Gitti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ve Gitti![]() ve ![]() ![]() ![]() ![]() Gitti![]() ![]() ![]() ![]() Yok yok hayır ![]() ![]() ![]() gitme![]() ![]() ![]() Dur!!! Yüzünü göremedim ![]() ![]() sensini duyamadım![]() ![]() geldiği gibi çekti gitti işte![]() gönlum bir handı![]() ![]() o yolcu![]() ![]() geldi![]() ![]() kaldı dilediğince ve gitti![]() ![]() ![]() Gitti işte ![]() ![]() ![]() Oysa ![]() ![]() masaldı![]() ![]() ![]() Gelişiyle bayram yerine döndü gönlüm ![]() ![]() kücük bir kız çocuğu oldum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baharin tum cicekleri ellerimde ![]() ![]() bin bir renkli cicekler gozlerimdeydi![]() ![]() gülücüklerim temiz tertemiz papatyaları andırıyordu adeta![]() ![]() dağlar önümde eğildi![]() oynadığım bir oyundu![]() ben kaf dağının ardındaki prenses oluyordum, o uğrumda dağlari aşan prens![]() ![]() ![]() bir peri kızı oluyor ![]() ![]() sihirli deyneğimle![]() ikimiz için bir dünya kuyoruyordum![]() ![]() ![]() kimsenin kirletemeyeceği![]() ![]() el süremeyeceği![]() ![]() temiz kirlenmemiş bir dünya![]() ![]() onun için ![]() ![]() ![]() benim için ![]() ![]() bizim için ![]() ![]() Oyunlar oynuyordum gönlümce ![]() ![]() coşuyor koşuyor hiç büyümüyordum![]() ![]() ![]() yüceydi gönlü![]() ![]() kocamandı benim tabirimle![]() ![]() Her zaman benim için yer vardi![]() ![]() oyunlarım için gidişlerim, gelişlerim için![]() ![]() Benden gelene eyvallah derdi ![]() ![]() öyleydi gönlü![]() ![]() yüceydi![]() benim tabirimle kocamandı![]() ![]() ![]() Bitmezdi ![]() ![]() Severdi![]() ![]() Affederdi![]() ![]() ![]() ![]() Yine bana güler ![]() gel derdi![]() Kollarını açar, gülümser![]() ![]() kafasıyla gel derdi![]() ![]() bilirdim severdi![]() ![]() affederdi![]() ![]() kıyamazdı![]() ![]() ben hiç büyümücek bir bebek![]() o anne ![]() o baba![]() o şefkat dolu bir omuz![]() ![]() Dost ![]() ![]() ![]() Canımdı ![]() ![]() ![]() Kıyamazdı![]() ![]() ![]() Düslerim vardı ![]() ![]() Pembeydi renkleri![]() ![]() benim masalımda kötü cadılar hiç olmadı![]() ![]() oysa![]() ![]() nereden bilirdim![]() nasil tahmin ederdim cocukdu henuz kalbim![]() ![]() Kazanlarda en kötü büyüler kaynadı![]() ![]() gözyaşı katıldı biraz![]() biraz acı![]() ![]() ![]() yalan sonra![]() ![]() ![]() ardından nefret![]() ihanette eksik olmadı![]() ![]() herşey vardı![]() ![]() ![]() ![]() kara bulutlar sardı![]() ![]() yağmurlardan fazla gözyaşı vardi![]() ![]() karaydı![]() acıydı![]() ![]() dayanılmaz geceler vardı![]() ![]() kabustu![]() ![]() ![]() gercekti ![]() yalandı![]() acıydı![]() ![]() ızdıraptı![]() ![]() ![]() Bu seven gönlüme bilerek işkenceydi ![]() ![]() dayanılmas günler geceler vardı![]() saatler acmasız ömür![]() ömür anlamsızdı![]() ![]() ![]() Bir inat uğruna bin sevda yıkılmıştı ![]() bomboş kaldı ellerim![]() oyuncağımı kaybettim![]() ![]() çaldılar benden yarınımı![]() aldılar umutlarımı![]() ![]() ağlamak kar etmedi![]() faryatlarım zaten duyulmadı![]() ![]() ağladim![]() ![]() dur dedim![]() ![]() kal dedim![]() ![]() yalvardım![]() ![]() git dedim![]() ![]() gitmez sandım![]() git dedim![]() sabrının sonuymuş nereden bilirdim![]() ![]() git dedim![]() ![]() gitti ![]() ![]() ![]() evet gitti ![]() ![]() ![]() Bir masaldı ![]() sonu ümitti![]() herşey denendi![]() ![]() ![]() ve ![]() ![]() ![]() Masalda burda bitti ![]() ![]() ![]() ![]() GitMe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diyemedim![]() ![]() ![]() ![]() Gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve Gitti![]() ![]() ![]()
|
|
|
|