Ben Sana Aşık Olacağım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Sana Aşık OlacağımVe Ben Sana Aşık Olacağım ![]() ![]() ![]() Biliyorum; ama elimde değil söylememek ![]() ![]() Bir gerçeklik vaat etmese de "merhaba" deyişin![]() ![]() Yüzüme bakmadan konuşabilsen de elimde değil işte![]() ![]() Ben de bakamıyorum senin yüzüne![]() ![]() Seni; "elsiz" ezberliyorum! Belki hiç dokunmayacaksın bana![]() ![]() Bir gülün yaprağına dokunur gibi dokunacağım ben![]() ![]() Sana değil; yine bir gül yaprağına![]() ![]() Seni; "dilsiz" tanıyorum! ![]() ![]() Seni ne zaman düşünmesem susuveriyorsun kulaklarımda![]() ![]() Senden özge düş, hayal yok!![]() Sen duvarlarımda alışılmış bir yalnızlıksın![]() ![]() Konuşamıyoruz "merhaba"dan başka kelime![]() ![]() "Nasılsın"lar zoraki çıkıyor dudaklarımızdan![]() ![]() Duymuyoruz!![]() Eminim![]() ![]() Seni; "kör" bilmek de işime gelirdi belki ![]() ![]() Bir cam yansımasında ya da yağmurlu bir yalnızlığında yolculuğunun, dışarıyı izlemediğini varsaymak![]() ![]() Anlamsız bir bakışa, belki biraz da siyaha bürünmesi gözlerinin![]() ![]() Kendimi "hissiz"liğine inandıramıyorum ![]() ![]() Şu yazdıkların var ya; olmasa onlar?!! Tüm noktalı virgüllerimle birlikte ben, sana aşık olacağım![]() ![]() Şiirler umurumda değil! ![]() Şarkılar![]() ![]() Hepsinin boğazını sıkacağım![]() ![]() Duyduğum her güzel melodiye susacağım artık; çünkü ben, sana aşık olacağım![]() ![]() Seni ilk okuduğum şiirde olduğum gibi ![]() ![]() Seni ilk gördüğüm resimde olduğum gibi![]() ![]() Seni ilk tanıdığım günde olduğum gibi![]() ![]() Ve dün, ve bugün olduğum gibi![]() ![]() Yarın da ben, sana aşık olacağım Aynı kaldırımlarda üşümüş olabiliriz bir ihtimal, bu sebepten seviyorum artık onları ![]() ![]() Belki aynı rakıyı yudumladık bir zamanlar![]() ![]() Aynı yağmura tutulduk![]() ![]() Aynı anda bakmışız ki ayışığına![]() ![]() Ben sana aşık olacağım "Sus" diyecek gözlerin bana ![]() ![]() Biliyorsun, bir daha bakamayacağım onlara![]() ![]() "Sus" diyeceksin duyamayacağım sesini de![]() ![]() Beni reddedişini bile çok gördüm kendime Bir hayal şiiri yaratacağım ve onun içinde ben, sana aşık olacağım "Sus" diyemeyecek yazdıkların bana![]() ![]() Ben de "Sus" olamayacağım yazdıklarımda!![]() Seni yazacağım; çünkü artık "varsam varım"![]() ![]() Çünkü, ben sana aşık olacağım ![]() ![]() İçimde senden başka bir sen var artık ve ben onu sonsuza kadar yaşatacağım ![]() ![]() Bir hayal kenti yaratacağım ve onun içinde ben, sana aşık olacağım![]() ![]() Yaşlı değil aptalım! ![]() Hal bilmem, mazeret bilmem şimdi![]() ![]() ama diye başladığın hiç bir cümle ilgilendirmiyor beni![]() ![]() Yirmi yaşımın heyecanına kapılacağım![]() ![]() ve ben ![]() ![]() Sen bilmediğin için beni, gönlünce yazacaksın şiirlerini ![]() ![]() Senin yazdığını okurken ben o şiirde de bir başka ben yaratacağım![]() ![]() Böylelikle sen de beni anlatacaksın![]() ![]() En çözülmez açmazlarla hazırlandım sana![]() ![]() Bir değişiklik yapacağım![]() ![]() ve ben; (bilmiyorsan söyleyeyim) Sana aşık olacağım
|
|
|
|