Seni Öyle Çok Seviyorumki |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Öyle Çok SeviyorumkiSeni Öyle Çok Seviyorumki ![]() ![]() ![]() Şu anda cok uzaktasın, beni düşünüyor musun, bilmiyorum? Ama ben hep seni düşündüm bugün, hiç aklımdan çıkmadın, attığım her adımda, yaktığım her sigaramdaydın ![]() ![]() ![]() Seni öyle cok özlüyorum ki, zaten cok uzaklardaydın, bugün klevyeme dokunan parmaklarım bile sana kavuşamadı ![]() ![]() ![]() Bugün bir başka hüzün çöktü yüreğime, ne yapsam ,ne etsem silinip atılamadı Seni şimdiden öyle çok özledim ki ![]() ![]() İçim acıyor, sanki anlamsız bir keder çöreklendi yüreğime, gitmek bilmiyor![]() ![]() Seni öyle çok seviyorum ki, istersen sor bugün benimle olan yüreğime akan gözyaşlarıma sor istersen, yüreğime sor, giderken yanına aldığın yüreğime sor, anlatsın seni ne çok sevdiğimi ![]() ![]() ![]() ne cok özlediğimi![]() ![]() Seni öyle çok özledim ki, sanki bugün yine ankara benimle ağladı ![]() ![]() Gözyaşlarım yağmurun kilere karıştı![]() ![]() ![]() hava kasvetli, ben bir büyük acı![]() senden başka kim bilebilir, çektiğim bu sancıyı? Yürüdüm yağmur da, ellerim üşüdü yine ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarım, yağmura karıştı ![]() ![]() ![]() Yüreğim ise sıcaktı, Giderken yanında götürdüğün için o hep ılık bir sevda sıcaklığındaydı![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun? ne zaman biri bana canım dese, senin seslenişin kulaklarımda çınlıyor, irkiliyorum, mutsuz musun gene? Gene yüreğin mi acıyor diye düşünüyorum ![]() ![]() Ne zaman yalnız birini görsem, senin suliyetin sanıyorum, ne zaman bir ayak izine takılsa gözlerim, yüreğime geldiğin günler de bıraktığın ayak izleri aklıma geliyor, ürperiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunda neleri yitirdim ![]() ![]() sen yoksan, gül güzel kokmuyor eskisi gibi, ne de güneş içimi isitiyor, ne de yağmurdan sonra toprak kokusu geliyor burnuma, buram buram![]() ![]() Yokluğunda neleri yitirdim, sen yoksan artık gülüşüm bile içten değil, şen kahkahalar atanlara imreniyorum hanidir ![]() ![]() sen yoksan, ipekler bile dalıyor bedenimi, sakin yanlış anlama![]() sitemin sana değil bebeğim, sitemim aşka![]() ![]() Sana aşık olmasam, sensiz günlerde böyle mutsuz olmazdım, sen, sen diye yakarıp, sabahlara kadar yıldızları saymazdım ![]() ![]() Görüyor musun yokluğunda neleri yitirdim![]() ama sitemim sana degil![]() ![]() sitemim AŞKA!!! SANA NASIL SiTEM EDEBİLİRİM? BEN SADECE SENİN İÇİN ÖLMESİNİ SENİ SEVMESİNİ BİLİRİM BEYAZ GÜLÜM ![]() ![]() ![]()
|
|
Seni Öyle Çok Seviyorumki |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Öyle Çok SeviyorumkiŞu anda cok uzaktasın, beni düşünüyor musun, bilmiyorum? Ama ben hep seni düşündüm bugün, hiç aklımdan çıkmadın, attığım her adımda, yaktığım her sigaramdaydın ![]() ![]() ![]() Seni öyle cok özlüyorum ki, zaten cok uzaklardaydın, bugün klevyeme dokunan parmaklarım bile sana kavuşamadı ![]() ![]() ![]() Bugün bir başka hüzün çöktü yüreğime, ne yapsam ,ne etsem silinip atılamadı ![]() yüregine saglik selo cok tesekkürlerr seven kalbler karsilikli düsünür hep oyüzden süphen olmaasin hic |
|
|
|