Yüreğime Karlar Yağıyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğime Karlar YağıyorSen baharın yağmurla getirdiği özlemdin içimdeki ![]() ![]() Nedeni ni hala çözemediğim bir özlem!![]() ![]() Niye özlüyorum seni bu kadar![]() ![]() Neden bu kadar benimsin, benimlesin? Anlamakta zorlandığım, anlatamadığım özlemimsin![]() ![]() Bahar yağmurları gibi çisil çisil yağdın yüreğime ![]() ![]() Toprağın suyu özümsemesi gibi , yüreğim hissetti seni![]() ![]() Niye bu kadar geç kaldın?![]() ![]() Keşke seni daha önce tanısaydım ![]() ![]() Keşke seni sensiz yaşamak zorunda kalmasaydım ![]() ![]() Keşke bir ömrü seninle paylaşsaydım ![]() ![]() Keşke ![]() ![]() ![]() Karlı dağların zirvesini bilir misin? Ben şu an doruktayım ![]() ![]() Bir adım atsam sanki büyük bir çığ düşecek yüreğine![]() ![]() Korkuyorum![]() ![]() Yanıma gel desem gelemezsin; her yer kar tuzaklarıyla dolu![]() ![]() Gel desen ben gelemem; ayağımda buzdan prangalar![]() ![]() Ben karlı dağların prensesi, sen yeşil vadilerin prensi olarak kal tıpkı masallardaki gibi![]() ![]() Yüreğim burada buz tutmuştu ama senin sevginle ısıtıyorum onu ![]() ![]() Güneşin gülen yüzü bile yetmiyor buzları eritmeye![]() ![]() Karlı dağların tepesinden haykırmak istiyorum yine de![]() ![]() ![]() Sesimi duyura bilir miyim sana? SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMM![]() ![]() Sesim eko mu yaptı ne? ![]() ![]() Büyük bir çığın yüreğine yuvarlandığını görüyorum![]() ![]() Yüreğin acıdı mı?![]() ![]() Senin bana kıyamadığın gibi ben de sana kıyamam![]() ![]() Dağlardaki karlar bir gün eriyecek mi acaba? Ben çığ düşecek endişesinden kurtulup rahatça sevdamı haykırabilecek miyim? ![]() ![]() Dağlardaki karlar erirse bir gün; seni yeşil vadinin sırtlarında bulabilecek miyim?![]() ![]() ![]() alıntıdır |
|
|
|