Güle Budanmış Bir Sevdayım Ben |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güle Budanmış Bir Sevdayım BenBir güle gömün beni,öldügüm zaman ![]() ![]() ![]() Kipkirmizi bir gülün ta yüregine yapin mezarimi![]() ![]() ![]() ![]() Serpistirin daglara, ovalara, bayirlara ![]() ![]() ![]() Takip takistirin genç kizlarin saçlarina,delikanlilarin yakalarina ![]() ![]() Demet yapin vazolara , nakis olsun kilimlere![]() ![]() ![]() Bir güle gömün beni, gözlerimi yumunca ![]() ![]() Kipkirmizi yapraklarin yem yesil yüregine yatirin beni![]() ![]() Yaramaz bir kelebek kanat çirpsin üstümde ![]() ![]() Baris tohumlari tasisin kanatlarinda ![]() ![]() O kanat çirptikça içim ferahlasin![]() Bir gülün yapragina gömün beni,bahar gelince ![]() ![]() Fark etmez ister bir gonca gülister bir deste gül Kirmizi olsun, Sari olsun, Beyaz olsun, taze olsun canli olsun yeter![]() ![]() ![]() Ölmesin savas ortasindaki çocuklar gibi ![]() ![]() Kopmasin dalindan daha yesilken,sararmadan kapilmasin yellere![]() ![]() ![]() Bir gülün hayaline gömün beni,umutlarim kalbime kilitlendiginde ![]() ![]() ![]() Bir genç kizin hayalleri kadar pembe olsun ![]() ![]() Ama bana söz verin,sakin suya düsmesin bir daha![]() ![]() ![]() Bir uçurtmanin kuyruguna takin onu ![]() ![]() özgürlügün tadini çikarsin bulutlarin üzerinde![]() ![]() ![]() Bir gülü sulayan buluta gömün beni bembeyaz ![]() ![]() Baris yagmurlari biraksin yer yüzüne![]() ![]() ![]() En tas yüreklerin üstüne üstüne yagsin ![]() ![]() Oda yetmezse sel olsun,tassin gelsin yamaçlardan![]() ![]() ![]() Katip götürsün önüne, hos olmayan her seyi ![]() ![]() ![]() Bir gülü sulayan bulutun yagmur damlasina gömün beni,tuzsuz olsun,asitsiz olsun ![]() ![]() ![]() Gözyaslarimin tuzu yeterince yakti çünkü beni,bedenimi, yüregimi ![]() ![]() ![]() Onlarca aç çiplak ilgiye hasret çocugun ,onlarca gencin,yaslinin gözünden akan yaslarin tuzunda kavruldu yüregim ![]() ![]() Yandi yüregim![]() ![]() Gömün artik beni o yagmurlara![]() ![]() ![]() Bir gülün gülüsüne gömün beni,gamze dediginiz sirin çukurlar eslik etsin bana ![]() ![]() ![]() Hasretim çünkü kikir kikir gülüslere ![]() ![]() Kara kara düsünenleri,hasta,aç,sakat insan mezarlarini,aglayan çocuk yüzlerini görmek istemiyorum artik![]() ![]() ![]() Bir gülün umuduna gömün beni,gül kokulu olsun umut-mezarim ![]() ![]() ![]() Canli olsun barisli günlerin umudu olsun ![]() ![]() Gitsin otursun en can alici tartismalarin ortasina![]() ![]() ![]() Sitem etsin "Yazik degilmi onca hayale,umuda, güzelliklere" diye![]() ![]() ![]() Bir gülle baslayan sevgilere gömün beni ![]() ![]() Bir yürek dolusu sevgi olsun mezarim![]() ![]() ![]() Yürekler dolusu sevgi verin bana ![]() ![]() Çünkü sevgi beraberinde saygiyi ,esenligi,umudu,mutluluguda getirir Sevgi yalniz degildir Baris izler onu![]() ![]() Sevgiyle baris hiç ayri olurmu birbirinden![]() ![]() ? ![]() |
|
|
|