Seni Seviyorsam Bundan Sanane |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Seviyorsam Bundan SananeSeni seviyorsam bundan sanane ![]() ![]() Kimle yaÅŸanmış ne yaÅŸanmış hiç umrumda olmadı ![]() umursayışlarım hep onunla ilgiliydi,hiçbir sorunun cevabı yoktu,sanki bütün cevaplar onunla birlikte yokolmuÅŸ gitmiÅŸti Zaman alışmayı öğretir derler di hiçbir alışkanlığım yoktu ki ondan baÅŸka Sanki beyin hücrelerim ona odaklanmış bütün düşüncelerimin duvarlarında sanki onun adı kazılıydı ![]() Nereye istenirse oraya çekilebilecek varsayımsın ,baktığım her yüzün,istediÄŸim herÅŸeyin,istemediÄŸim herÅŸeyin,sevdiÄŸim insanların sevmediÄŸim insanların,aÄŸlayışlarımın,haykırışlarımÄ ±n toplamısın sanki ![]() ![]() çok zor belki,ama ben bağımsızım ve doÄŸru olan kendime yetebilen birinin olmasıdır Sonuç olarak onsuz olabilmeyi seçmek en doÄŸrusu,en güzeli,en ufku geniÅŸ olanıdır Yapabilsem ne mutlu ama kayboluÅŸlarım![]() ![]() ister bilsin ister bilmesin kendimi onsuz eksik hissetmek, yanında olmadığım her anda hep onu düşünmek bana acı versede her çırpınışım her kaçışım ona varmayla son buluyor![]() ![]() ![]() sanki garip bir oyun gibi![]() Benim savaÅŸlarım hep senden yana olmuÅŸtu,en başından beridir içimi kemiren kaybetme korkusu her daim benimleydi çünkü ölesiye seviyordum ne olurduki sende biraz sevseydin ![]() Senin yokluÄŸunda içimden bir çok ÅŸeyin eksileceÄŸine ve birdaha hiç gelemeyeceÄŸine kendimi alıştırmak çok zor KeÅŸkelerle teselli bulmak elini tuttuÄŸum o günlere uzun bir hayal koridoru içinde yol almak ÅŸimdilerde en iyi yaptığım ÅŸeydi belkide Bir baÅŸlanğıçsın hem karanlık hemde acı veriyorsun,çok derin uyku aynı ölüm gibi hayatta bir kez yaÅŸanılacaksın ( sanki ) Onca didiÅŸmenin onca savaşın gereksiz olduÄŸunun,herÅŸeyin bir ipliÄŸin ucunda olduÄŸunun kanıtıydı bu ayrılık Çekilen acım bir boÅŸvermiÅŸlik ile dışa vurur,içimde fırtınalar kopar sislerin ardında bir güzel var biliyorum ama yolumu göremiyorum O kuytu beyazlığın içinde seni arıyorum,senden çok uzakta,kendimden de uzaktayım biliyorum ![]() ![]() Giderken beni unut,hiç olmamış,yaÅŸanmamış gibi farzet beni sevme demiÅŸtin ![]() ![]() Unutmak kolay deÄŸil,olmamış yaÅŸanmamış gibi kabullensem de çektiÄŸim acılar döktüğüm gözyaÅŸları kabullenmiyor ve sevme diyorsun![]() ![]() SENİ SEVİYORSAM BUNDAN SANANE![]() ![]() ![]() |
|
|
|