Hic Sevmedim Kimseyi Senin Kadar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hic Sevmedim Kimseyi Senin Kadar"Hic sevmedim kimseyi senin kadar ![]() ![]() ![]() Yüregim yanmadi hic bu kadar ![]() ![]() " Bir el bazen neleri ayakta tutabiliyor hic dü$ündünüz mü ve neleri yikabiliyor tek ba$ina? Bir eli tutmak bir insani hayata baglamakla e$ degerde olabiliyorsa eger bunun adi a$ktir Böyle bir eli tutmak hayati bulmaktir belki de![]() ![]() ![]() Hic sevmedim seni sevdigim kadar dersin birine ve sonra onun arkasina dönüp gitmesini izlemek ne zordur Bir eliyle hayata baglamak bir eliyle o verdigi hayati geri almak gibi![]() ![]() Bazen mecburi ayriliklar mecburi acilar yaratir Bile bile kapiyi aralik birakirsin ve tüm yalnizligin ve hüznün iceri dolmasina izin verirsin Buna ragmen aklinin bir kö$esinde sonsuzluk vardir Bitmedik, bitemez, bitmeyecek![]() ![]() Bir ömrü bir a$ka adamaktir bu belki ve elbette yürek ister ayriysan Dönü$ yollari gecilemeyecek kadar darsa bile bir umut koyup sol yanina beklersin hayatinin i$iginin o derin karanliktan gelmesini Zaman gectikce göremez olursun hicbir $eyi gözlerinin bugusundan ve kalbinin karanligindan![]() ![]() Beklemek zordur eger beklenen kalbinden cok uzakta ise![]() ![]() Cok yalnizim, seninle bir yarim ![]() ![]() Eger elindeyse ne olur cal kapimi, Eger yüregindeysem ne olur sil göz ya$imi ![]() " Bir hayati kaybetmek bir elin sicakligini kaybetmekle e$ degerse i$te bu a$ktir Böyle bir eli kaybetmek ölmeden ölmektir Ruhunu o sicakliga terk edersin o el senden uzakla$irken Ruhsuz bir beden ölmekten beterdir![]() ![]() Ne kadar umut edersen et korkular rahat birakmaz aklini ve umudunu köreltir sonsuz tela$larin o bekleyi$te Isyanin yükselir bastiramazsin cektigin yalnizligin en acimasiz yani canini yakmaya ba$layinca Tanriya yalvarirsin son bir $ans diye gercekle$meyecegini bildigin halde Umudun ve benligin avuclarinin arasindan akip gider Ruhsuz, umutsuz ve benliksiz kalirsin bir ba$ina Zaman acimasizla$ir agladikca "Gel ![]() ![]() Korkuyorum![]() ![]() Nefes alamiyorum Eger hala dudaklarinda ismim varsa gel ![]() ![]() Sicakligin olmadan tutunamiyorum ![]() ![]() " Hatanin üstüne hata ekleyerek ya$iyoruz Bile bile kacirdik belki de o treni Beklemek icin cok gec, vazgecmek icinse cok erken Bir ömre bedelse bile gec kalinmi$ bir mutluluktan vazgecmiyorum Verilen sözler unutulmamali, ben unutmadim![]() ![]() "Eger elindeyse ne olur cal kapimi, Eger yüregindeysem ne olur sil gözya$imi ![]() ![]() "Alıntıdır |
|
|
|