Bilmesende Sanadir Bu Ask |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilmesende Sanadir Bu AskNeden merhem degil ki hicbir sey sensizlige ![]() Neden bu kadar acitiyor canimi yoklugun![]() Ne cok özledim gelmeni , gitmeni , sevmeni![]() Ne cok özledim seninle dolu günleri![]() Ne cok canimi acitti yoklugun bir bilsen![]() Sensizlikle olusan yaralarima kimse ilac olamadi![]() Kimse onaramadi , saramadi yaralarimi senden sonra![]() ![]() Meger ne cok sevmisim ben seni ![]() Meger ne kadar mutluymusum seninleyken![]() Neden senin yoklugunda anladim bunlari![]() Neden bilemedim kiymetini varliginda ki gülüslerimin![]() Neden önemsemedim seninle dolu saatlerimi![]() Neden seni cok sevdigimi yeterince söyleyemedim sana![]() ![]() Duymasanda söyleyeceklerimi her gece uyumadan önce seni sevdigimi haykiriyorum yildizlara, tanidik tanimadik herkese senden bahsediyorum ![]() Hediye ettigin cakmagi hic cikarmadim cebimden![]() Resmine bakmadan uyumadim hic![]() ![]() Bütün telefon konusmalarimizi kaydetmistim, gülmüstün bana delisin sen demistin ![]() Simdi düsünüyorumda onlarda olmasaydi Resmin , sesin olmasaydi ne yapardim ben![]() Sarkilara küskünüm , hic biri sesinden daha güzel degil ki![]() Canim deyisin kadar titretmiyor ki icimi![]() ![]() Sevgilim , canim , bitanem bilmesende sen , bu sehir dar geliyor bana ![]() Sigamiyorum kabuguma![]() Sen yoksun ya yanimda , sen yoksun ya artik hayatimda , hicbir seyin anlami yok artik![]() Varsin günlerden aski , saatlerden mutlugu göstersin zaman![]() Sen yoksun ki yanimda baharinda benim icin bir anlami olsun![]() Sen yoksunki agaclar ciceklerini bize acsin , bize koksun bir tek güller![]() Sen yoksun ki gamzelerim can bulsun yüzümde![]() ![]() Gidisinin yildönümü bugün ![]() Gülüslerime veda edeli epey zaman gecmis![]() Gamzelerim ölmüs , ciceklerim kokmuyor![]() Yinede üzülme sen askim hic üzülme![]() Varsin unutsun gönlüm umut etmeyi , sevmeyi sevilmeyi![]() ![]() Sevdigim , her seyim sen , mutlu olda kiminle olursan ol ![]() Varsin yoklugunun sancisi sarsin bütün vücudumu![]() Aldirma sen bana , gülüslerin yeter bana![]() ßilsemde ben gülderemiyorum seni , Seni güldürende SAGOLSUN ASKIM![]() ![]() Yazar : Asigin ßiri Yazmis Iste ![]() ;-)
|
|
|
|