![]() |
İnan Bu Son |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnan Bu Son''Ben yanlış anladım ![]() ![]() ![]() ![]() Tamam,suçlu bendim ![]() ![]() sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya ben ![]() ![]() ![]() Her yanlışının ardından doğrularını arayan,onlarla avunan ben,kendini haksız bulup kahrolan,kendini gecelere vuran ben ![]() ![]() ![]() Ama yinede nerdeyse bundan mutluluk duyan gene ben ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları yazması kolay da,taşıması öyle kolay değil ![]() ![]() ![]() ![]() İşte ben bu cesaretle,bu koskoca sensizliği yenmeye çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden ![]() ![]() ![]() Verdiğin acıya bile razıydım ![]() ![]() ![]() Zaman zaman aklımı karıştırıp hayallerime oturttuğum sen,sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıp sessizce ama ardında derin sancılar bırakarak yokediyordun herşeyi ![]() ![]() ![]() Biliyor musun ![]() ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Dayanamaz oldum bu yürek sancılarına,artık kaldıramıyor bedenim,senin uğruna olsada ![]() ![]() ![]() Senin uğruna ama senden habersiz,ama sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güçsüz de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnan son kez dayıyorum başımı omzuna, İnan son kez bakıyorum böyle içten sana, Ve inan son kez ağlıyorum uğruna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|