Ardından Baka Kalmak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ardından Baka KalmakSimdiye kadar hep bendim degilmi, birakip giden Arkamda gözü yasli birakan, dönüp son kez bakan![]() ![]() ve birdaha birdaha kosup sarilmak isteyen ama buna asla cesareti olmayan![]() ![]() biliyordum cünkü, geri adim attigim anda bunun geri dönüsü olmayacagini ve hickiriklara bogulacagimi![]() ![]() ![]() Ne kadar zor gelirdi, birakmak arkamda sevdiklerimi ![]() birdahakine kim öle kim kala derdik hep, ama umutluyduk bir dahaki seneye yine burda, ayni yerde, biraktigimiz yerden baslmaya, bulusmaya bir senenin hasrtetini bir aya sigdirmaya![]() ![]() günlere sigdiramadigimiz konusmalarmizi gecelere iterdik, ama yinede doyamazdik o muhabbete![]() ![]() ![]() Sonra bir gün senin gitmen gerekti, oh bu sefer gidecek olan ben degildim Bunun icin seviniyordum sanki hafiften ama o da ne aman allahim ardindan baka kalmak, gittigin halde eli kolu bagli kalmak![]() ![]() yarabbi bu nasil zor birseydi![]() ![]() gök sanki üzerime iniyordu, evler dar geliyordu, sigamiyordum hic biryere![]() neden gitmistin beni birakip, sanki ben seni biraksam ne olurdu![]() ![]() ama biliyordun sen arkadan baka kalmanin acisini ve bu sefer sen gitmek istedin, arkamdan baka kalmaktansa birakip gitmeyi yegledin![]() hakliydin cünkü bu izdirap dayanilmazdi![]() ![]() ![]() Aceba ne senin nede benim birbirimizi birakmayacagimiz bir gün gelecekmi ki hic ![]() NOT: bütün birakip gitmeler ve bütün sevgiler illaki bir sevgiliye ait olmamasi gerek diye düsünüyorum
|
|
|
|