Gittin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gittin![]() Gittin ![]() ![]() Ben arkandan sadece baktim Oysa soyleyecek o kadar cok seyim vardi ki![]() ![]() ``Gidersen, iyiye dair ne varsa içimde yitirecegim hepsini Gidersen, sönecek içimdeki ates ve bir daha hiç kimse yakamayacak Gidersen karanliga mahkum edeceksin günlerimi O karanlikta yolumu kaybedecegim``diyecektim sana Konusamadim![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Gidisini görmemek için gözlerimi kapattim Öylesine acidi ki içim, tutup koparsalardi kolumu, bacagimi bu kadar aci duymazdim Acim yas olup akmaliydi gözlerimden Aglayamadim![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmakti, tutkum teninde erimek, tutkum hayati seninle, sadece seninle paylasmakti Anlatamadim![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Gidisini önlemek için tutmak vardi ellerinden Ellerim degil miydi her dokunusumda seni ürperten? Ürperirdin yine biliyorum Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini, gitmek için biriktirdigin bütün cesaretin kaybolurdu Tutamadim![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Bir yikim gibiydi gidisin Sen adim adim uzaklasirken benden, çöküp kaldi bedenim oldugu yere Nice terkedilislere dayanan bu yürek bu kez yenilmisti Bu kadar zayif degildim ben, kalkmaliydim Kalkamadim![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Oysa geldigin gün gidecegini biliyordum Hazirdim gidisine Kaçak zamanlari yasiyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense gidisinin ertesi günü hayatima kaldigim yerden yeniden baslayacaktim Baslayamadim![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Bir sey söyledin mi giderken? `Kal`dememi istedin mi? Son bir kez`seni seviyorum`dedin mi? `Bekle beni döneceğim`diye umut verdin mi? Beynim öylesine ugulduyordu ki![]() ![]() Duyamadim![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Nereye gittigin önemli degildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu Artik yoktun ve asil bu düsünce beni felç ediyordu Kurtulmaliydim Kurtulamadim![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Unutulanlarin arasina katilmaliydin Anilari bir sandiga koyup hayati bir yerinden yakalamaliydim Bu ask noktalanmaliydi, bu sevdadan vazgeçmeliydim Yapamadim![]() ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Bir okyanusun ortasinda tek küregi kaybolmus sandalda dev dalgalarla bogusan bir denizciyim simdi Bil ki sevmekten vazgeçmedim seni, bil ki seninle birlikte sevdani da tasiyacagim yüregimde Bil ki seni![]() ![]() Unutamadim![]() ![]() ![]() _--Sen Gittin Ben Bittim--_ |
|
|
|