Geriye Kalan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Geriye KalanCam ![]() ![]() ![]() Buğu ![]() ![]() ![]() İşaret parmağı ![]() ![]() ![]() Geriye kalan; yazılası bir sevda ![]() ![]() ![]() Gümüşsü bir tebessüm indi yüreğime ![]() ![]() sevdan kırmızıya dönmüş, bir gözyaşı şimdi![]() ![]() ![]() Ve; her ne kadar kabullenmesen de, devamlı buğulanan camlarda ismin ![]() ![]() bilsen ne kadar acı çekiyorum; seni azad edemediğim için yüreğimden![]() ![]() ![]() Paçalı öldü! ![]() ![]() Artık; kanatlanamayacak maviliklerine; ve sevdanla aramda mekik dokuyamayacak ![]() ![]() tebessümlerini, hüznünde boğulduğun gözyaşlarını bana taşıyamayacak; acını yüreğime salamayacak![]() ![]() Paçalı öldü! ![]() ![]() Ölürken gözlerimin önündeydi; hala bir şeyler taşımaya çalışıyordu bana ![]() ![]() avuçlarımdaydı, onurlu tebessümleri; onursuzluğumu yüzüme vurmak ister gibi![]() ![]() bu kadar mı zalim sevdam?!![]() ![]() Dün yağmurluydu, bugün güneşli hava ![]() ![]() tanrı bile karasızlıklarında boğuluyor dünyanın![]() ![]() ilk o değilmiydi zaten ihaneti tadan, iblis’e secde et derken; itaatsizliğin arasında, ihanetle tanışan![]() ![]() ilk gözdesi değilmiydi; adem ile havva![]() ![]() onlarda ihanet etmedimi, dünyanın bütün nimetleri dururken, yasak meyveye suları akarken![]() ![]() ilk o değilmiydi; bağışlamayı öğrenen, bütün ihanetlerine rağmen, ilk göz ağrılarını affeden![]() ![]() onların yüreğine de affetmeyi, bağışlayıcı olmayı aşılamadımı?![]() ![]() O zaman sen niye affetmiyorsun ![]() ![]() tanrıdan daha mı yüce varlığın?![]() Paçalı öldü! ![]() ![]() Giderken; senli düşlerimide götürdü ![]() ![]() geriye kalan, buğulu bir cam şimdi![]() ![]()
|
|
|
|