Birazdan Gün Doğacak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birazdan Gün DoğacakBirazdan gün doğacak ![]() ![]() Ben sensizliğe uyumazken, Bu yaşlı şehir yine sensizliğe uyanacak ![]() ![]() Birazdan gün doğacak ![]() ![]() Kısık sesiyle geçecek kapımdan bekir amca, Bağıracak taze simit diye ![]() ![]() Birazdan gün doğacak ![]() ![]() Hacı anne açacak bakkal dükkanını, Sıcacık ekmeklei sevgiyle,titrek elleriyle yerleştirecek dolabına ![]() ![]() Birazdan gün doğacak ![]() ![]() Sokakları mesken tutan kimsesiz çocuklar kuytulara saklanacak, Gecenin yorgunluğunu duvar diplerinde atacak ![]() ![]() Birazdan gün doğacak ![]() ![]() Yine tek başıma yapacağım kahvaltımı, Demli çayımı doldururken yine gözlerim dolacak , Hüznüm evimin dört köşesinden bana bakacak ![]() ![]() Birazdan gün doğacak ![]() ![]() Martıların sesiyle şehir uyanacak ![]() ![]() Birazdan gün doğacak, Ve ben, Yine geçip aynanın karşısına kendimle konuşacağım ![]() ![]() EY HAYAT!! YİNE SANA SIMSIKI TUTUNMAYA ÇALIŞIYORUM ![]() ![]() SEN DE TUTSAN YA ELLERİMDEN ![]() diyerek,Gözlerimdeki ışıltıya gülümseyeceğim sensizliğe inat ![]() ![]() Benim deniz gözlü hasretim, Birazdan gün doğacak, Ve yıllardır her sabah olduğu gibi, Yüreğim çok uzak bir şehirden senin şehrine akacak ![]() Hayat bu ![]() ![]() En acı ayrılıklarda,en koyu yalnızlıklarda,en sessiz gecelerde bile Aynı ritminde akacak ![]() ![]() Birazdan gün doğacak ![]() )Ve bir melek gelip sessizce fısıldayacak kulağına, Uyandıracak seni ![]() ![]() GÜNAYDIN AŞKLARIN EN GÜZELİ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|