Çok Uzaktasın Biliyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Uzaktasın BiliyorumYine gece oldu Yine her taraf karanlık![]() ![]() ![]() Kör bir noktaya daldım gidiyorum Düşünceler anlamsızlaşıyor beynimde![]() ![]() ![]() Düşündüğümün bile farkına varamıyorum![]() ![]() ![]() Beynim uyuşuyor galiba![]() ![]() Bedenim hissediyor sensizliği![]() ![]() ![]() Gözlerin gözlerimin önünden gitmiyor ![]() ![]() Nereye baksam iki tane göz![]() ![]() ![]() Bir bakış, çok şey anlatmak isteyipde anlatamayan dudakların tercümanı ![]() ![]() Bırak gözlerin anlatsın herşeyi diyemiyorum bile![]() ![]() Anlıyorum ne demek istediğini![]() ![]() ![]() ![]() Silip atamıyorum gülüşlerini hafızamdan ![]() ![]() ![]() ![]() İlkbahar'da açan çiçeklerin kokusunun verdiği mutluluğu veriyor bana gülüşlerin En kötü anımda bile beni mutlu edebilen tek şey Kapatıp gözlerimi uzatsam ellerimi sanki sana dokunacağım Ama o kadar uzaksın ki bana Benden kaçtığını hissediyorum Koşuyorum peşinden , bir türlü yetişemiyorum![]() ![]() ![]() Neden bu kadar uzaksın bana? Neden yanımda değilsin sanki !!! Yanımda olmanı istiyorum Seninle gülmek, seninle ağlamak, Hayatı seninle paylaşmak istiyorum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|