Benim Gerçek Ve Hiç Bitmeyen Masalımsın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Gerçek Ve Hiç Bitmeyen MasalımsınSeni Ne Zaman Tanıdığımın,Hayatımda Nasıl Yer Aldığının Hiçbir Önemi Yok ![]() Önemi Yok Sende Önce YaÅŸadıklarımın![]() Üzüntülerimin,İsyanlarımÄ ±n,GözyaÅŸl arımın Ve Söylenen Yalanların,GeçmiÅŸe Ait Ne varsa HiçbirÅŸeyin Önemi Yok Artık![]() O Sayfaları Çoktan Yırttım Attım Ve de Yaktım![]() Bilmezdim Hayatım DiÄŸer Yüzünü Senin Yanımda Olmadığın Anlarımda ![]() GüneÅŸin Böyle Güzel GülümsediÄŸini,YaÄŸmurun Bu Kadar Güzel Sesi OlduÄŸunu,Denizin Mavisini Hiç Bu Kadar Yakından GörmemiÅŸtim Sensiz Zamanlarımın Geçmek Bilmeyen Hicran Vakitlerinde![]() Gözlerimin GüzelliÄŸini Bakışlarını Gözlerimde Hissedince Anladım![]() Daha Bir ela Oldular Senin kahverengin Karışınca Ve Daha Umutla Bakar Oldular GeleceÄŸe![]() Dedim ya,Sen Varsan Yanımda HerÅŸeye Dayanacak Gücümde Var ![]() YüreÄŸimin En Deli Zamanlarını Yaşıyorum Åžimdi Ve Her DeliliÄŸi de![]() Sevmek BaÅŸlı Başına Bir Delilik DeÄŸilmidir Zaten![]() ![]() O Zaman Ben Sana Deliyim SevdiÄŸim![]() Her DeliliÄŸi de Yapabilirim![]() Sen Benim,Bugünüm,Yarınım,GeleceÄŸimsin ![]() Düşüyo rum DediÄŸimde Ellerimden Sımsıkı Tutan Sendin![]() Bıraksaydın Hayatı Silerdim Gözümü Kırpmadan Ama Bırakmadın Hep Defasında Dha Bir Sarıldın![]() Ve Ben Kokunu Hissettim İliklerime Kadar![]() Bir Paragraf Açtım Senle Beraber Ne Zamandı Ne Önemi Var![]() Ama O Pargrafın Sonu Hiç Gelmedi Gelmeyecek ti de Gelmedi de Hissediyordum Ve İlk Defa Yanılmadım![]() Her Bir Sayfam Senin Adınla Hayat Buldu Satırlarımda![]() Bir Masal Gbiydi AÅŸkımız İnanması YaÅŸatılmazı Zor Sen Benim Gerçek Ve Hiç Bitmeyen Masalımsın![]() ![]() ![]() |
|
|
|