Gök Kuşağı Fırlatmak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gök Kuşağı FırlatmakBiliyorsun değil mi? Seni en iyi tanıyan benim! Seni delice seven yine ben ![]() ![]() ![]() ![]() ; Bugün içinde ne kaynıyor ki böyle;gözlerinden yıldızlar akıyor? Mutlu olmanı sağlayacak bir sebep düşün ve onu bana söyle ![]() ![]() Duymak istiyorum![]() Bu herhangi birşey olabilir Okumayı öğrenmiş olmak![]() ![]() ![]() Bu mektubu elde edebilmiş olmak ![]() ![]() Görebiliyor,duyabiliyor, anlayabiliyor olmak ![]() ![]() Sevebiliyor olmak![]() Sevebildiğin için aşığım sana Aşk nedir sence?Bir ucu benim, diğer ucu senin yüreğine bağlı gökkuşağı mı? ![]() Harikasın![]() ![]() Bu mükemmel bir izahtı![]() Ah şu an bir de aynaların, göstermekten aciz olduğu; "yıldızların dansını" görebilseydin kendi gözlerinde ![]() ![]() ![]() İnan görüyorum pırıltılarını ![]() ![]() ![]() İnan seviyorum sevme şeklini ![]() ![]() Ve inan ki,yüreğine bağlı gökkuşağının öbür ucu benim yüreğimde ![]() Düşünsene; neden beni "en iyi" sen anlıyorsun? Bu anlamak; "sadece sana" yazdığımı hissettiğin an başladı, değil mi? Her satırım gökkuşağının bir başka renginde ![]() ![]() Burenklere sımsıkı sarıl ve bil ki; sen ucunu bırakmadığın sürece havaya savrulmayacak gökkuşağımız! ![]() ![]() Sevgi dolu ol her zaman, bugünkü gibi ![]() ![]() Bu doluluk,sana güç verecek Sevgili olduğunda da problemlerletoslaşacaksın elbette ![]() ![]() Ama önemsemeyeceksin onları![]() Sevgi; yaralarının hemen onarılmasına yardım eden panzehir! ![]() Fakat sevginin asıl çalışma şekli,sana önüne çıkan engelleri umursatmamak değil; başka geçiş yollarının da olabileceğine inanç ve bu yolları bulabilmen için enerji veriyor olması ![]() Bunun için bile sevmeğe değer ![]() ![]() Ve![]() ![]() Sevdiğin zamanyalnız olmadığını biliyorsun ![]() ![]() Bir ucu sende olangökkuşağı yumaklarını fırlatıyorsun uzaklara ![]() ![]() ![]() Onlar gidip yapışacakları yüreklerle buluşuyorlar ![]() İşte bu gökkuşaklarından akıyor sevgiler ![]() Yalnızlık bitiyor, bezginlik bitiyor ![]() Ne yap, biliyor musun? ![]() Benim yaptığımı yap![]() ![]() ![]() Avucuna dola bir gökkuşağını ve gücünün yettiği uzaklığa fırlat ![]() ![]() ![]() Sevgiler; kendilerine akabilecek yeni yollar bulsun! |
|
|
|