Yasamayı Deniyorum Sensiz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yasamayı Deniyorum SensizPismanliklar icinde Bogazimdaki dügümlenmis hatiralarin anisiyla, seni icimde bitirircesine resimlerimizi kestim tek tek, mektuplarimizi yaktim kül olana dek![]() ![]() ![]() *Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Unutmanin zor oldugunu bile bile ![]() ![]() Beni sevmediginin farkinda, bir ömür gecirdiginin gerekcesiyle![]() ![]() Yüregimdeki, icimdeki isyani susturmaya calisarak![]() ![]() ![]() *Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Karanlik yollarda tek basima gezerek Sabaha dek zamanla yarisip, günesi sahit tutuyorum tövbelerime Biten her sey için yeniden baslatiyorum icimdeki mücadeleyi![]() ![]() ![]() *Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Bir masal misali siliyorum seni düsüncelerimden ![]() ![]() Hayalin gölgem gibi pesimdeyken, ben geceleri yasakladim kendime Zaman gün isiklariyla baslayip bitiyor benim icin![]() ![]() ![]() *Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Rüzgara saldim maziyi, alevlere verdim yüregimi ![]() Tipki ömrümü yoluna verdigim gibi![]() ![]() Ama bu sefer baska bir amac icin: sensizlik icin yapiyorum bunu![]() ![]() ![]() *Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Sahile carpan dalgalarin, bizim müzigimizi kulagima fisildamasina izin vermiyorum Artik mehtapli gecelerde yakamozlari gözlemiyorum Hicbir vapura binmiyorum; kendime engel olamayip sana gelirim diye![]() ![]() ![]() *Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() O cok sevdigim aynaya bakmiyorum artik Kendimi, gözlerimde gözlerini, yanagimda buseni, saclarimda ellerini görmekten korktugum icin Dayanamayacagim yeni bir firtinaya kapilmamak icin![]() ![]() ![]() *Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Aklimdan her gecisinde yüregimin burkulmasina katlanarak, ismin her anildiginda duymamazliktan gelerek ![]() ![]() Sanki seninle hic olmamisim gibi devam ediyorum![]() ![]() ![]() *Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Siirlerime düsman oldum, yazmiyorum artik Bütün hislerimi, hayallerimi, düslerimi bir cöl yalnizligina mahkum ettim Susuz birak onlari Belki biraz akillanirim![]() ![]() ![]() *Yasamayi deniyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Yüregimdeki acilarla, aldigim yaralarla, dayanmaya zamansiz gidisinle; alismaya çalisiyorum bu hayatta Belki caresiz, belki acizim ama basim bir KARDELEN gibi dik ve ayakta olarak![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|