İyikim Huzurum Hayatım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyikim Huzurum Hayatım![]() Yine , yeniden , Herzaman ![]() ![]() ![]() İhtiyaç duymak, özlemek, kendinden kaçıp bir yerlere özellikle de sana sığınmak istediğim anlardan birini yaşıyorum yine ![]() Sen gideli çok olmasa da bana elime kalem aldıracak kadar dokunmuş demek ki… Birbirimizden ayrı kaldığımız zamanlar sadece aklıma yerleşen korku dolu soruları yanıtlamak kalıyor bana![]() Becerebilsem bir de ne ala ![]() Huzur`um sahi “huzur” diyorum sana ![]() Geleceğin günle beraber bende mutlu olup huzura kavuşacağım çünkü ![]() Öyle çok isterdim ki şu anda burada olmanı![]() Yazdıklarımı beyaz kareli bir defter sayfasına değil de sana anlatmayı![]() Şimdi bu yazdıklarımı bilsen “ o günlerde delicek elbet, dua et” deridn bana![]() Son günlerde bundan başka bir şey yapamıyorum![]() Zaten elimden gelen tek şey de dua etmek![]() İşin kötüsü korkuyorum Tanrı`da benden sıkılır diye![]() O`nun da başını ağrıtıyorum sürekli seninle![]() Sahi başını ağrıtmadığım kim var ki? “Nasılsın” ların, “merhaba”ların tek yanıtısın sen![]() “Acaba” larımın, “fakat” larımın tek gerçeğisin sen ve en önemlisi hayatımın tek “iyiki” sisin ![]() Kimseyle paylaşamadığım tek varlığımsın![]() “Hayat” sın, “Can” sın, “Aşk” sın ![]() Böyle rahat söylediğime bakma aslında dedim ya çok korkuyorum ![]() Beni hiç bir şeyin yıkamayacağını, üzemeyeceğini düşünürken şimdi o kadar çok korkuyorum ki seni incitmekten, kaybetmekten![]() Uzun bi yoldayız, yanımızda çokça yabancı var![]() Bir süre sonra ayrılacak yollar herkes kendi yolunu tutturacak biliyorum ancak kendimde bu yola yalnız devam edecek gücü göremiyorum![]() Elimi tutsan? Bırakmasan bir daha? Olur mu sence? Yoksa bu da her düş gibi gelip geçer mi? Kapatsam gözlerimi gider misin sen de usulca diğerleri gibi? Git ![]() me![]() Git-me emi? Bırakma sakın elimi hani olur da elin terler de çekersen sıcacık elini avucumdan kaybederim belki yolumu ![]() Kaybolurum karanlıklarda![]() Kızma bana bunlar için![]() Ne yapayım alamıyorum varlığımı senden![]() Almak da işime gelmiyor zaten![]() KaL yanımda hep![]() Çok sev beni![]() Sar beni hep tüm benliğinle![]() Sıkılma benden![]() Ben bir ömür seninle kaLmaya hazırım![]() Beni sana bıraktım![]() ![]() Seni çok seviyorum iyi`kim ![]() huzur`um![]() hayat`ım![]() aşk`ım![]() Varlığında varlığım ![]() Yokluğunda yokluğum![]() ______ |
|
|
|