Uğurlar Olsun |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uğurlar Olsun![]() Özlüyorum, sessiz ve soğuk gecemde ![]() Şimdi anlıyorum beklemenin zorluğunu ![]() Aciz hissediyorum kendimi Mahsun,saf bir o kadar da temiz ![]() ![]() 'Al gotür benliğimi' diyorum ardından ![]() Ne acılar verdin, neler gotürdün BEN'den![]() ![]() 'Git! Ardına bile bakma!' diyesim geliyor ![]() ![]() Ama sen genede git-me ![]() ![]() GeL! Yüreği pamuk şevkatlim ![]() Aldırma bana![]() Dinleme ne diyosam![]() Sensizliğin sarhoşluğunda, saçmalamaya başlıyorum işte![]() Boşver beni Sen genede, GeL !İşte, yine başlıyoruz Ben gene başladım 'gel'lere 'Git' demeyi beceremiyorum işte![]() Gerçi hangisini desemde, duymuyorsun ya, neyse ![]() ![]() ![]() Dışarda yağmur var Rüzgarla bulut arkadaş olmuş, haberim yok Acele yaşanmış bazı sevdalara, acele yağan yağmura soracaklarım var İstediklerimi gotürmesine karşılık![]() ![]() Sen izle yağmuru ![]() İzleyenin de, vay haline ![]() ![]() ![]() Bitiyorum teker teker ![]() 'Yağmurlar, getirin onu bana!' Gerçi ne desem boşş![]() Havada iyice soğumuş Üşüyorum![]() Ama soğuk havaya mı, sensizliğin donuk havasına mı, çözemedim henüz![]() ![]() 'Onu bana getirin, hadi yağmurlar!!' Yıldızım kaydı ![]() ![]() Ömrümün dilediğim tek SEN'i kaydı ![]() Oysa nasıl bakardım ona![]() Kuruttuğum çiçeklerin gibi Özlemin gibi![]() Kaydı gitti işte hayatımdan![]() Konuşamıyorum ![]() Dilim lal olmuş![]() Yıprattım kendimi boşuna Yırtıyorum artık! Konuşmamacasına! Bitiriyorum işte![]() Sesimide duymak yok, benliğimi görmekte ![]() ![]() Sayfaları yırttığım gibi, dilimide yırtıyorum artık ![]() Ömrümü yiyen bir gencin zaferi uğruna![]() ![]() ┼ ![]() ![]() Uğurlar olsun![]() ![]() ┼ |
|
|
|