![]() |
Senli Birşeyler Yazmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senli Birşeyler YazmakElimde kalem senli birşeyler yazmak isterken, hani küçüklüğümüzde defter kenarlarına yaptığımız süsler vardır ya, onlarla dolduruyorum kağıdın her yanını ![]() ![]() ![]() " SEN BİR YERLERDE BEN BİR ŞEHİRDE AKŞAM OLUNCA BENİ HATIRLA! ![]() ![]() ![]() Seninle konuşur gibi konuşmak istiyorum kağıtla ![]() ![]() ![]() Ama olmuyor cümlelerim kenar süslerinin arasında asılı kalıyor! ![]() ![]() ![]() Aklımdan deli fikirler geçiyor, sonra kendi düşüncelerime oturup kendim gülüyorum, yok olmaz diye ![]() ![]() ![]() O en sevdiğim resmini açıyorum, bakıyor, bakıyor, sonra susuyorum!!! ![]() ![]() ![]() Ben senin resimlerini değil ki, ruhunu özlüyorum, bunu bal gibi biliyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklıma yolculuklar geliyor, yolun sana varacağını bildiğimden iptal ediyorum tüm biletleri ![]() ![]() ![]() Korkuyorum, geldiğim de, seni gördüğüm de, içimdeki seni bulamıyacağımdan çok korkuyorum İNAN! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kartalın ki kadar keskin bakışların, bakıyor mu başkalarına? ![]() ![]() ![]() Düşüncesi bile kanımı donduruyor, iliklerime kadar üşüyorum, O AN!!! ![]() ![]() ![]() Seni düşünmeye başlayınca, hani derler ya, kelimenin tam anlamıyla çin işkencesi yapıyorum kendime, olabileceklerin en acısını düşünerek! ![]() ![]() ![]() Sonra durup düşünüp içime düşürdüğüm yangınlara, yine kendim su serpiyorum ![]() ![]() ![]() Hayalinle, hasretimin sınırlarını ölçüyorum!!! Öyle bir an gelecek ki, hasretimin sınırı bulunduğum şehrin sınırlarını aşacak, yolculukları göze alıp sana koşacağım!!! Sonu, hayalimdeki seni kaybetmek bile olsa ( belki de olmaz), göze alacağım bunu!!! Göze alacağım! ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|